Screen Shot 2015-09-10 at 17.44.50

10 motive pentru care #SiEuSuntPLAI

…sau de ce bat mai bine de 1000 de kilometri într-un weekend.

Weekendul acesta plec iar la Timișoara pentru maratonul meu preferat de 2 zile și 3 nopți. PLAI este la cea de-a zecea ediție și voluntarii și organizatorii au pregătit din nou o ediție de excepție, studiu de caz pentru festivalurile din România.

Anul acesta am 10 motive pentru care voi merge iar:

1. Pentru că e al treilea an în care am devenit parte din familia PLAI și e bătut în cuie că al doilea weekend de septembrie este blocat pentru această experiență.

2. Pentru că atmosfera din Muzeul Bănățean este irezistibilă: activități, liniște, film, teatru, workshopuri, ateliere, discuții, expoziții, muzică, dans – pe timpul zilei și concerte și distracție pe timpul nopții.

3. Pentru că și acum am amintiri foarte vii despre ce am învățat, văzut sau pe cine am întâlnit cu ocazia festivalului.

4. Pentru că am văzut programul final.

5. Pentru că nu m-a interesat deloc cine e în line-up, acum am constatat că e surpriză oricum.

6. Pentru că în fiecare an am văzut o piesă de teatru care m-a impresionat, deși nu-mi propusesem asta.

7. Pentru că de când m-am întors din Muntenegru visez la o pleșcăvița.

8. Pentru că la atelierele de creație din cadrul festivalului m-am jucat, am creat lucruri cu mânuțele astea două și mi-am dat voie să fiu copil curios și jucăuș pentru câteva clipe. E încredibil ce des ne refuzăm asta, abia în astfel de momente conștientizez.

9. Pentru că mă așteaptă acolo niște oameni cu mare drag și n-am reușit să găsesc niciun motiv pentru care să nu merite drumul acesta.

10. Pentru că nu-mi începe toamna dacă nu mă plouă sau nu calc într-un noroi proaspăt de Timișoara. Să vă îmbracați bine :)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *