wlEmoticon-openmouthedsmile.png

Nu-mi place să fac cumpărături

De când mă știu urăsc să merg la shopping. Nu-mi place aglomerația, nu-mi place faptul că oamenii nu știu să se așeze prin magazin când analizează un obiect de vestimentație încât să nu blocheze accesul în jurul lor, ma enervează cozile de la cabina de probă sau de la casă și vânzătoarele prea băgăcioase sau prea neglijente.

În plus eu nu pot înțelege pierderea de vreme pe care o practică unele fete: să mergem prin magazine să ne uităm. Să ne uităm! Adică să trec prin chinul de a fi târâtă prin magazinele cu capcane pentru nervi la tot pasul și nici să nu mă întorc cu nimic acasă! Brr!

De vreo câteva luni am optat pentru magazinele online. Parfumuri, cosmetice, anumite obiecte vestimentare și accesorii îmi vin frumos împachetate prin curier, cu plata la destinație sau direct de pe card (în funcție de obiect). Fără prea multe discuții, fără înghesuială, am tot timpul din lume să mă uit exact după lucrurile pe care mi le doresc.

În această idee, aș vrea să vă atrag atenția asupra campaniilor de reduceri de pe Fashion Days din weekenduri. În fiecare weekend al acestei luni, au discounturi de până la 90% la peste 300 de branduri, ceea ce, zic eu, e mai mult decât poți găsi vreodată la magazine. Minus efortul de a umbla ca bezmeticul prin mall și 12 campanii noi pe zi care încep la 8:00, 13:00 si 19:00 și pentru care ai 48 de ore la dispoziție să alegi. Acest anunț vi se adresează și vouă, dragi bărbați Open-mouthed smile

Singura problemă e, ca și în magazinele clasice, faptul că dacă nu ești pe fază, mărimile și modelele alea faine se duc înainte să dai click Smile Așadar, azi și weekendul viitor, să facem niște shopping mai plăcut.

Vouă vă place la cumpărături?


  4 Comentarii

 1. creve   •  

  Mie unul îmi place la cumpărături. Eu unul cumpăr online de ceva vreme, dar la haine nu am început cumpărăturile online. De fel trebuie neapărat să probez ce cumpăr, plus că unele haine arată într-un fel pe internet, iar în realitate pot arăta diferit. Așa că pentru haine și încălțăminte merg la cumpărături.

 2. Diana   •  

  Nu știu dacă pot să zic că urăsc să merg la shopping… dar urăsc să pierd timpul pe acolo… și probatul. Urăsc la culme probatul. Deși e un rău necesar, pentru că eu nu iau o haină până nu o probez să știu cum stă pe mine.
  Și aglomerația o urăsc… doar face parte din timpul pierdut.
  Așa că încerc de multe ori să evit problemele mergând devreme la cumpărături. 😀

  Am și fericirea că sunt o persoană practică. În general cum nah… mai trag un ochi pe bloguri, pe site-uri de produse (ale magazinelor offline sau nu) și înainte să merg la cumpărături, știu în 90% din cazuri exact pentru că mă duc să iau. Adică știu ce piesă să îmi iau, ce culoare, ce croi, etc. :)) Lumea rămâne în general uimită când aude cât de specifică sunt la cumpărături. În restul de 10% de cazuri descopăr lucruri drăguțe la fața locului. 😀

 3. bitpsychobyte   •  

  Cand nu sunt la cumparaturi nu ma simt in largul meu, efectiv simt ca trece viata pe langa mine. NOT

 4. Regina Buburuza   •  

  Nici mie nu-mi place sa merg la cumparaturi din cauza aglomeratiei si a timpului pe care trebuie sa-l aloci. In ultima vreme, fac cumparaturi online si sunt multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *