Ideo Ideis editia a VIII-a e despre tine, ca despre mine nu e

Cand am fost la FITS, am stat cu Nebuloasa la cateva discutii despre teatru si mi-a povestit despre Ideo Ideis – Festivalul de Teatrul Tanar. Citisem si anul trecut impresii ale celor care au fost la editiile anterioare si mi-am promis ca anul acesta vor merge si eu sa traiesc magia pe care o creaza copiii de acolo pentru ca ce mi-a povestit despre ei si despre organizatori mi-a facut inima sa se stranga de drag. Am simtit in vocea ei ca lucrurile si oamenii cu care a intrat in contact acolo au tulburat-o atunci si aveau acelasi efect la aproape 1 an mai tarziu.

Din pacate, pe 9 august a aparut subit unul dintre cele mai importante evenimentele ale anului pentru mine (va zic maine despre ce e vorba), eveniment care imi va compromite exact saptamana in care se desfasoara acest festival.

Alexandria e la o ora si un pic de mers cu masina, dar acolo vi se promite o experienta care va va schimba felul in care percepeti generatia de liceeni si tineri, exact asa cum eu deja speram stiam.

Daca nu aveti planuri pe weekendul viitor sau sunteti dintre norocosii care pot sa lucreze in afara unui birou, mergeti in locul meu la Ideo Ideis si faceti cunostinta cu o lume diferita de orice v-ati obisnuit in Romania. O sa-mi multumiti si o sa va multumesc si eu.

PS. Printre spectacolele invitate este si Biloxi Blues care mie mi-a super placut, juriul e format din oameni unul si unul si acesta e singurul eveniment cultural din tot judetul Teleorman, deci au nevoie de incurajare, sustinere, dar mai ales de prezenta fizica. V-am convins acum?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *