C360_2012-06-23-13-30-20.jpg

Dansul face bine

Am surprins această imagine ieri la evenimentul Mișcarea face bine. Ce nu se vede din fotografie este faptul că, deși erau mai bine de 35 de grade afară, iar soarele înroșea pielița subțire și palidă a anumitor blonde nesărutate încă de raze, acest băiat dansa cu căștile în urechi în spatele corturilor participanților la eveniment. Singur, fără public, cu ochii închiși.

În fața cortului, colegele lui voluptoase dansau de mama focului stropindu-se cu apă, lucru pe care eu l-am perceput ca o găselniță de a atrage gură-cască la zumba. Dar căștile lui, din care probabil răsuna o salsa vioaie, îi țineau de public, de colegi și de răcoare. Din când în când, făcea câte o răsucire, o schemă ușchită, își ridica fără griji mânile în sus și schimba ritmul sau pașii. Un exemplu perfect de pasiune pentru dans și ilustrarea neașteptată a celebrului ”Dance like nobody is watching.”

C360_2012-06-23-13-30-20


  3 Comentarii

  1. Ionut Iordache   •  

    Da, era o salsa vioaie :)), insa… eu repetam pentru ca urma sa fiu si eu pe scena fetelor voluptoase si aveam foarte mari emotii 😀

    • Claudia Tocilă   •  

      Ce tare! ma bucur sa te cunosc, imi pare rau ca nu am apucat sa te vad pe scena, sunt sigura ca repetitiile ti-au prins bine :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *