We Are The World. We really are.

Am văzut azi pe un post de muzică acest videoclip. Și m-au trecut emoțiile prin tot corpul. Suntem atât de frumoși și din când în când ne reamintim că ne putem uni pentru o cauză, un eveniment important sau în momente grele. Și cum e mai simplu să unești atâția oameni diferiți decât prin muzică, limbajul cu adevărat universal.
Internetul și site-ul YouTube, prin care se răspândesc știrile, veștile proaste, imagini șocante și relatări în timp real, care ne unesc de atâtea ori ca umanitate, sunt aceleași canale prin care circulă și astel de videoclipuri care ne reamintesc că pot fi folosite și pentru a transmite speranță. 

Uitați-vă la fețele și expresiile acestor tineri. Vă puteți da seama din ce țară sunt? Sau ce meserii au când nu cântă? Și ce frumoși sunt prin diversitatea lor, dar totuși asemănători prin scop, pe acordurile unei melodii!

Vă invit să vizionați videoclipul integral și să vedeți o civilizație. Indiferent de cum ni se pare că evoluează lumea pe anumite planuri, sunt momente ca acestea care mă fac să fiu fericită că trăiesc în 2010.


  1 Comentariu

  1. Anonymous   •  

    Tocmai faptul ca suntem atat de diferiti ne face ATAT de frumosi :). Superb, hone'!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *