tumblr_lr8hstRN4O1qbsbnoo1_500

The One That I Want – Chanel no 5

Mie nu-mi place Chanel no 5. Mi se pare puțin înecăcios și prea intens pentru gustul meu. Am același parfum fructat și ușor de vreo 5-6 ani de zile și cred că alegerea e una potrivită, mă reprezintă și mă trădează prin încăperile din care am plecat :)

Însă mi-a plăcut mereu cum l-au comunicat și ce endorseri au avut. Evident, prima și cea mai celebră dintre toate e Marilyn, declarând unui reporter de la Revista Life că doarme îmbrăcată doar învelită câțiva stropi de Chanel no 5.

Pentru revista Modern Screen Marilyn a pozat fix așa, însă fotografiile nu au fost publicate. Pe noptiera ei, fără să aibă un contract de endorsment vreodată, Marilyn avea o sticluță de Channel no 5.

06dc0bb446c3ade4468653ce189c

Și pentru că ”e adevărul” Marilyn a mai spus-o o dată pentru Revista Marie Claire, însă pasajul nu a fost publicat în revistă, dar Chanel a făcut rost de înregistrare și a dat-o publicității acum în octombrie 2014. O auziți pe Marilyn vorbind cu vocea ei obișnuită, nu cea ”lucrată”, pisicită pentru filme.

Așa s-a născut legenda din jurul acestui parfum.

tumblr_lr8hstRN4O1qbsbnoo1_500

Și bineînțeles, cea mai faimoasă:

article-0-18C9115600000578-634_634x886

Aveau nevoie de ”retrospectiva” Marilyn ca să lanseze un nou spot/film pentru Chanel, cel cu Gisele Bündchen, regizat de Baz Luhrmann (îl știți de la Marele Gatsby, Moulin Rouge etc). Nu e prima oară când face asta pentru casa de parfumuri, anteriorul fiind cel cu Nicole Kidman în 2004.

Printre celebritățile care au fost endorseri pentru Chanel mai recent, Nicole KidmanMarion Cotillard sau Lauren Hutton se află, pentru prima oară și un bărbat – Brad Pitt. Îmi place că nu are coloană sonoră, punându-l în evidență pe Brad și mai mult.


Cel nou mi se pare foarte reușit, continuă seria poveștilor cu femei superbe, naturale, sofisticate.

 

Melodia ați recunoscut-o, e The One That I Want, scrisă de John Farrar în 1978 pentru muzicalul Grease, o variantă mult mai dramatică și mai seducătoare.


Regizorul explică procesul creativ, e foarte interesant.


Din când în când Chanel iese în lume și face buzz pentru un parfum care are aproape 100 de ani. Mai așteptăm un pic, se face un secol abia în 2019 și cred că va fi spectaculos :)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *