wlEmoticon-smile.png

Schimbări, progres și îmbunătățiri

Prietenii mei de la Blogoree au planuri să ne învețe să facem blogging de calitate. Aici găsiți niște direcții pe care fiecare blogger ar trebui să le urmeze în 2012 și o provocare pentru mine: să dezvălui ce am plănuit pentru claudiatocila.ro în anul ce vine.

În 2012 se împlinesc doi ani de când am deschis blogul și un an de când am trecut pe domeniu propriu. Având în vedere că nu am avut un scop anume la momentul deschiderii, iar de atunci lucrurile s-au schimbat enorm datorită ție, cititorule, eu am devenit mai responsabilă cu ce scriu și cu ce subiecte aleg pentru tine.

De fapt, eu am început deja să aplic unele schimbări la care se adaugă și:

1. O temă nouă – Pentru că și într-o casă mai miști o canapea și mai dai c-o mână de var, în scurt timp încep căutările pentru o temă personalizată. Totul după chipul și asemănarea mea.

2. Subiecte – mai diversificate, mai bine documentate, recenzii mai ample pentru cărți, filme, concerte, povești mai intense despre oameni și descrieri mai vii despre locuri. Am participat la două workshop-uri Blogoree (cu Cristina Bazavan și cu Vlad Petreanu) care mi-au schimbat percepția despre ce mi se potrivește și despre cum ar fi mai bine să pun în practică pe blog. Sper să se și vadă din ce în ce mai des.

3. O mai atentă selecție a evenimentelor și campaniilor la care particip și despre care scriu. Asta pentru că nu toate se [mai] potrivesc direcției pe care vreau s-o dau acestui blog și intereselor care vă aduc (și readuc) aici. Pentru mine scrisul este o plăcere, niciodată o obligație și vreau să rămână așa.

4. Mai multă interacțiune cu online și cu offline – 2011 a fost un an în care am cunoscut foartă multă lume din online, de la care am învățat foarte multe și alături de care am petrecut momente extrem de frumoase. În anul următor aș vrea ca blogul să continue să fie o poartă de povești frumoase atât către ei, dar și către cititorii mei. Intenționez ca orice invitație, bilet, produs, recomandare sau alt beneficiu de blogger să îl împart cu voi, așa că stați aproape. Smile

5. Să scriu constant și mai mult. În ultimul an am încercat să-mi construiesc o rutină de blogger care m-a responsabilizat. Am mai sărit peste scris în anumite zile și intenționez să nu las asta să se întâmple prea des pe tot parcusul lui 2012. Aș încerca chiar niște zile tematice: ce spuneți de Vinerea pentru film? Sau Marți – Trei Ceasuri Rele, Numai Bune de Citit? Open-mouthed smile

Acestea fiind spuse, să ne citim cu bine și în anul următor, blogul și cu mine vă mulțumesc pentru acest an extraordinar și vă așteptăm să ne însoțiți și pe viitor.

Pentru că simt un an al schimbărilor și între prietenii mei din online, sunt curioasă ce schimbări vor face Anne, Ruxa, Tomata cu Scufiță, Miruna sau Auraș la blogurile lor.


  7 Comentarii

  1. Claudia   •     Author

    Si eu iti multumesc, sunt curioasa 😀

  2. Corina Ghirvu   •  

    Odata cu aparitia bloguluil tau, a renascut in mine pasiunea pentru scrierile bune, te citesc cu placere, asa ca "la teme noi in continuare":))

  3. Pingback: Ce-ți doresc eu ție, dulce… blogule | Tomata cu scufita

  4. Pingback: Leapşa: ce mă fac cu blogul în 2012 : The Anne-Marie

  5. Pingback: Cinci lucruri pentru blog |

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *