lefkada

Plecăm la drum!

Număr pe degete orele până când o să stau pe o plajă cu pietricele, cu o mare turcoaz în față și cu o gașcă de prieteni în jur.

Mă simt obosită deși am dormit regulamentar în fiecare noapte de săptămâni bune.

Suntem 8 oameni, 1045 de km, două mașini, 7 potențiali șoferi, zeci de cabluri și fire de tot felul, tablete, e-readere, cărți, prosoape, creme de plajă și pălării. 8 bagaje cu așteptări de relaxare, odihnă și distracție. Și aș adăuga eu – ceva fructe de mare bune-bune!

Plecăm în Lefkada și tot citim articole, ne facem trasee și programe. E prima oară când merg în Grecia și, deși excursia în Cipru de anul trecut a fost ca un trailer, sunt convinsă că o să fiu mult mai frumos surprinsă. Ideea a venit prin noiembrie când am suspinat la acest articol al Laurei Cosoi și ne-am zis că e prea frumos ca să fie adevărat. Apoi am decis că ar fi mai bine să verificăm cu ochii noștri, așa că două săptămâni mai târziu rezervasem camerele în ideea că singura șansă să aduni o gașcă de 8-10 oameni timp de 10 zile e să fixezi înainte concediul și apoi să spui: ”nu pot să vin la (adăugați obligație aici) că sunt în Grecia.”  Cu cât trece timpul, cu atât vor apărea tot soiul de nunți, concerte, evenimente, vizite, alte planuri.

Anul acesta o să am grijă cu bronzul: fără iaurt grecesc pe umeri, cu SPF 50 pe față și cu 30 în rest, chiar și la umbră. Anul trecut m-am ars de două ori: într-o zi sub umbrelă și în alta cu nori și vânt puternic venit dinspre mare. Mai mult pe la umbră, cu cărțile pe nas, între două bălăceli și două porții de caracatiță :)

E cel mai lung drum cu mașina pe care îl voi face și sunt curioasă cum o să rezist. Dar avem șoferi buni, odihniți și un playlist care o să facă cele 14-15 ore să treacă numaidecât.

Sper să prind un colț de wireless din când în când :)

Foto: Lefkada by Shutterstock


  4 Comentarii

  1. Andra Larisa Zaharia   •  

    Plecaaaaaam! 😀

  2. Tea Slabeste   •  

    Enjooooy! Eu dau o fuga pana in Vama :)) asta pana la bachelorette party 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *