shutterstock_326664512

Idei de cadouri pe ultima sută de metri

Am fost weekendul trecut la mall pentru un cadou foarte specific pe care trebuia să-l dau săptămâna aceasta la un Secret Santa și mi-am jurat că până după sărbători nu mai calc prin magazine seara sau în weekend pentru că m-am întors cu o stare de nervi și o oboseală de neînchipuit. Toți oamenii aceia căscați, fără direcție, veniți la plimbare din și spre toate direcțiile, fără o idee clară despre ce caută, unde și cât de repede să se decidă, astfel încât, ca peste tot în perioada asta, devenise insuportabil de aglomerat.

În plus, traficul și agitația generală scot orice plăcere din a căuta cadouri pentru cei dragi.

Dar nu e totul pierdut, căci avem magazine online 😀

Comenzi onorate a doua sau a treia zi, varietate mare de opțiuni, filtre și idei deja servite vă așteaptă să dați cu cardul către cumpărături fără agoase.

Dintre ideile rapide, la loc de cinste vor sta mereu cărțile, după părerea mea. Sunt multe librării online cu oferte și reduceri pentru cărțile celor dragi, fie că e vorba despre beletristică, dezvoltare personală, albume de artă, cărți de bucate sau de colorat, de business sau alte tipuri de publicații în print (reviste, cataloage, agende, etc.). Există una perfectă pentru fiecare, așa că luați la răsfoit site-urile librăriilor online.

Bijiuterii. Oricine are de făcut o femeie fericită – iubită, mamă, soră, mătuși, dacă vă limitați la ceva finuț cum ar fi cercei, pandantive, Pandore, n-aveți cum să dați greș. Le găsiți și pe acestea pe net. Mai puțin Pandorele pe care sper să le mute și în online cât mai rapid.

Haine (oho, ce ofertă bogată pentru femei!). Eșarfe. Seturi de pahare de vin. Cutii de bijuterii. Vase diverse. Decorațiuni pentru casă. Tablouri. Rame foto. Stilouri.

Gadgeturi pentru îngrijire – feon, ondulator, placă, perie rotativă, periuțe de dinți electrice, aparate de epilat, aparate de tuns, de ras, roboți de bucătărie – pentru vieți mai ușoare și timp economisit.

Pentru băieți. Dacă nu au un hobby specific, ați cam încurcat-o, dar pe site-urile de îmbrăcăminte și accesorii veți găsi ceva potrivit pentru ei: fulare, curele, portofele, cămăși, pulovere, genți etc.

Vinuri. Ciocolată. Fursecuri. Macarons. Vinuri :)

Și cosmetice. Iar aici, Farmec are câteva idei pentru cei iubiți. O selecție de casete de cadouri din gama Gerovital deja gândite pentru bărbați și femei, cu creme de corp, de față, spume de ras și loțiuni, deodorante și demachiante. Probabil e important de reținut și că aveți transport gratuit pentru comenzi de peste 125 de lei, iar din experiența mea recentă, pachetul vine în maximum două zile. Așa că dacă sunteți într-o mică panică și n-aveți timp de umblat prin oraș după cadouri (și e indicat să n-o faceți), spor la shopping online!

Foto: Xmas Gifts by Shuterstock


  1 Comentariu

  1. Alexandra   •  

    Si mie alergatul dupa cadouri printre o multime de oameni imi fura intreaga bucurie. Asa ca anul asta in proportie de peste 80% am recurs la on-line.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *