chic ville

Furtună în garsoniera portocalie

Nu cred că e moment mai frumos în garsoniera mea decât atunci când e furtună. Dacă e zi, se întunecă de zici că însăși apocalipsa își are începutul în ea, dacă e noapte, liniștea neperturbată nu alterează absolut deloc tunetele de afară. Nu știu exact cum e treaba pe exteriorul balconului, dar când plouă se aude o răpăială ca și cum ar ploua la o mansardă. Dacă închid ochii, nu-s chiar în București, ci pe undeva pe la Sinaia…

Din micul geam vine mereu răcoare și miros de asfalt ud și prăfuit, miros care mie-mi place la nebunie. Când plouă, îmi place să mă cocoț în vârful patului și să mă culcușesc cu laptopul lângă mine, să răsfoiesc reviste și tot internetul, să pun muzică simfonică și să (mă) pierd (cu) orele. Mai fac un ceai, mai beau un vin sau o cafea, depinde de momentul și starea cu care mă prinde ploaia. Poate văd un film, poate citesc o carte, poate adorm…

”Acasă” e format din lucruri importante: patul tău, perna ta, paharul tău, cutia ta cu nimicuri, biblioteca unde sunt cărțile tale și ramele cu fotografiile celor dragi. De aceea n-are cum să nu-ți fie dragă casa ta: mică, mare, goală sau îngrămădită… e a ta și-ți strânge uneori între pereții ei toată viața.

A mea a început de la o vreme să primească mici modificări și noi achiziții, așa că suntem într-o reîndrăgostire continuă. Și pentru că vreau să vă reîndrăgostiți și voi de a voastră, vă propun să-i faceți niște cadouri de pe ChicVille, un magazin de decorațiuni foarte cochet unde aveți reducere de 10% pentru cumpărăturile pe care le veți face la ei online pana pe 30 mai, dacă menționați codul nostru secret – Claudia Smile with tongue out Practic, am pus o vorbă bună pentru voi toți și mi-ar plăcea să știu că v-ați făcut un cadou pentru casă. Îi găsiți și pe Facebook.

Eu vă încurajez să ieșiți din zona de confort, să nu stați pe acasă, doar v-am mai spus… dar, după ce toate se vor fi consumat, când vă întoarceți triști sau prea veseli, singuri sau împreună, nu tot acolo ajungeți? Smile Spor la decorat!

chic ville


  1 Comentariu

  1. Irina Radu   •  

    Asa e, acasa poate fi oriunde, atata timp cat ai cu tine micile comori personale. Daca mai pui la socoteala si o persoana draga/iubita, atunci chiar esti acasa. Nu degeaba spun multi ca: acasa este acolo unde esti TU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *