unnamed

Alearga de ziua ta

Ce-ar fi ca, in loc sa alergi dupa cadouri, sa alergi dupa sarbatorit la propriu?

***

Ana-Maria Branza e nascuta in 26 noiembrie si se va sarbatori pe 24 noiembrie… altfel! A invitat pe toata lumea care vrea sa-i fie alaturi si impreuna vor alerga intr-un cros caritabil aproape 3 km in Parcul Tineretului. Ana nu doreste cadouri, ci ca „invitatii” la ziua ei sa faca o mica donatie catre un proiect de suflet de-al ei: ”Căsuța piticilor cu autism” al Asociației pentru Intervenție Terapeutica în Autism (AITA), pe care Ana o susține de mai multa vreme. „Petrecerea”duminica, 24 noiembrie, ora 10:00 in Parcul Tineretului, pavilion Cafeneaua Actorilor si suntem invitati cu totii.

Cine mai vine la ziua ei? Monica Iagar, Mihai Covaliu, Alina Dumitru, Ionut Iftimoaie, Virgil Stanescu – asadar ne vom afla intre niste invitati de vaza, campioni unul si unul. O sa fie o petrecere mondena la 10 dimineata :) Efortul alergatorilor va fi rasplatit, la final, de catre Ana, care ii va ”medalia”: toti participantii vor primi un magnet de frigider personalizat, sub forma de medalie, cu autograful campioanei.

Ziua Anei este si evenimentul de lansare al platformei Alearga de ziua ta prin care oricine isi poate organiza ziua de nastere ca a Anei – alegand o cauza nobila si beneficiind de prezenta unui sportiv de performanta la propriul cros intre prieteni.

Cand mi-a spus Ana-Maria despre ideea ei, prima reactie a fost s-o iau in brate. Dar vorbeam la telefon, deci nu s-a putut. Apoi m-am gandit ca as vrea sa-mi schimb ziua in care imi sarbatoresc ziua de nastere: cine e nascut in ianuarieeee si-si face ziua in aprilieeee?

unnamed


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *