bird tattoos

Zboruri noi

Am citit ceva frumos la cineva din lista mea de Facebook. Nu sunt cu citatele and all, dar pe acesta vreau să-l las aici și să-l ilustrez frumos cum cred eu mai bine. Îmi spuneți voi dacă e bine sau nu. Altădată.

Așa spune Lucian Blaga și eu îl cred pe toate cuvintele:

„Cine crede-n zbor, e stapân peste zare” 

flying high with hope

Foto: Shutterstock, Speranță.

De astazi, am luat niște decizii și despre această ”căsuță.” Cu apartamentul ne-am lămurit, ne-am mutat, ne împrietenim. Aici devenim mai profi, bine? Începem așa: postarile de pe blog vor fi ilustrate de pe Shutterstock, deci veți găsi mai multe poze frumoase (și foarte legale) pe care le voi alege din marea lor colecție. Tot azi am ales din câteva teme noi că urmează să ne mutăm într-un loc mai mare și mai luminos, deci sper să găsiți din ce în ce mai mult eye-candy aici. Fiți fără grijă, rămâne la fel de primitor, dar trec eu prin niște schimbări în bine și am nevoie ca spațiile unde mă desfășor să mă urmărească. Mă înțelegeți, nu?

De asemenea, am o vagă bănuială că unul dintre motivele pentru care scriu mai rar e că simt nevoia de un aer proaspat. Practic, ne schimbăm ca să ne întoarcem la niște plăceri mai vechi. Pare complicat? Poate, dar o să fie bine.

bird tattoos

Foto: Shutterstock, Pasari vii

P.S. Fotografiile cu care îmi voi ilustra de acum articolele nu pot fi ”imprumutate” de la mine de pe blog. Am aceleași drepturi asupra lor ca cele făcute de mine, deci nu-i voie (serios, e ilegal) și nici frumos :)


  1 Comentariu

  1. Valentin Palconi   •  

    Felicitari pentru atitudine si bafta in schimbarile pe care vrei sa le faci pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *