wlEmoticon-smile.png

Vedi l’Italia e poi muori

Ca să vă demonstrez că o dorință bine plantată se transformă în realitate dacă știi că se va îndeplini, vă prezint ultima ispravă a Universului.

Cam pe la sfârșitul verii îmi puneam eu în minte că vreau să văd orașele Antichității și mi-am plănuit (în sensul de to-do list) pentru anul viitor un weekend prelungit la Roma și o vacanță în Atena și Grecia. Drept dovadă, acest gând dezordonat aici. Printre altele, am scris acolo că:

„Mi-e dor de vacanță.” și ”Până una alta, am de văzut cât mai multe europene și pe urmă mai vorbim. Urmează Amsterdam, Praga, Roma, Atena…”

Așadar, mi-am îmaginat eu cum aș învârti într-o farfurie de paste și aș întinde o mozzarela de pe-o pizza de la mama lor. Exact ca-n Eat, Pray, Love în partea cu Italia, adică EAT! Smile Și m-am gândit și mi-am imaginat și deja îmi lingeam buzele de poftă și am simțit că treaba asta o să se întâmple.

Iată că Universul ascultă și voi împărți o pizza cu Raluca la invitația Ford cu ocazia lansării noii Fiesta. O să o testăm chiar pe străduțele lor din Roma și în celelalte două zile o să lam la pas obiectivele Cetății Eterne. Dacă aveți ceva sfaturi, le aștept cu drag, vom avea wi-fi Open-mouthed smile

Nu-mi iau laptopul cu mine, poate scriu ceva de pe telefon dacă mă descurc, dar săptămâna viitoare vă fac poftă de plecat cu multe poze și ce-o mai fi. N-am niciun plan, nicio așteptare, așa că îmi imaginez doar că va fi foarte, dar foarte memorabil pentru că în Italia voi retrăi acel ”dolce far niente!”

Speaking italian mode: ON!

Ciao, belli! Noi ”attraversiamo” Smile

1604144556_34ed634677


  3 Comentarii

  1. violeta   •  

    Nu cred ca ai nevoie de sugestii, pasi te vor duce acolo unde ai nevoie!! Roma e superba sa te bucuri de escapada!

  2. Pingback: Vă doresc un week-end la Roma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *