shutterstock_90542899

Odă shoppingului online

S-a făcut rece în casă, mi-am ascuns coatele sub bluze și pulovere, am mutat hainele de vară în dulapuri, am luat aproape crema de mâini, am tras mai aproape cărțile și ceaiul.

S-au aglomerat treburile, nu mai am timp să umblu prin magazine, serile sunt pentru ajuns devreme acasă, stat la povești și odihnă mai devreme, iar weekendurile și mai și. Așa că m-am reorientat spre shoppingul online: facturi, pantofi, cizme, bluze, bilete de concerte și cosmetice. Am ajuns să plătesc întreținerea prin OP și să trimit apometrele pe mail. Rai, vă spun!

Așa am ajuns, ca aproape în fiecare lună, pe site-ul Farmec care a avut parte de un facelift din laboratorul de programare, dar și optimizări pe care uneori nu le observăm și care ne fac experiența shoppingului online mult mai plăcută.

S-a modificat structura meniului, acum produsele fiind mai ușor de găsit după filtre: ten mixt, sensibil, deshidratat, cu probleme? E mai simplu acum să alegi dintre cele peste 100 de produse.

Dacă nu ai o gamă preferată, poți să arunci un ochi și la secțiunea de Noutăți unde apar lucruri noi în fiecare lună și vreo 200 de produse noi în fiecare an, promoțiile sau campaniile active, dar și sugestiile echipei în funcție de sezon și de recomandările experților de la Cluj.

farmec

Noutatea absolută sunt ideile de cadouri, casetele cadou și edițiile limitate, dar în special bijuteriile cu cristale Swarovski.

farmec2

Ce e frumos e că atunci când faci un cadou, la finalizarea comenzii, ai o opțiune acolo cum că vrei să faci coletul cadou, indiferent că ai cumparat ceva din secțiunea dedicată sau doar creme pentru mama când tu nu poți ajunge acasă. Farmec îți pune totul pe o felicitare și faci o figură și mai frumoasă.

Știu că e devreme să ne gândim la cadouri de Crăciun & stuff, dar pe unde știți că vă puteți ușura de cheltuieli din timp, cred că v-am făcut o sugestie bună.

Foto: Online Shopping by Shutterstock


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *