Să bem pentru asta!

Vinerea este pentru majoritatea celor care lucrează în program fix L-V o zi binecuvântată. Precede și începe weekendul iar seara este cam singura din săptămână pe care o poți amâna cu somnul fără remușcări. Oricum sâmbăta o dormi. Recunoașteți că vinerea seara e și momentul vostru preferat din săptămână? Mie îmi place să leg vinerea de o petrecere, de o ieșire în oraș, de ceva fun. Nu mă supăr dacă sâmbăta seara stau acasă. E supraevaluată oricum.

O petrecere reușită trebuie să aibă trei ingrediente esențiale: o gașcă mare de prieteni ori oameni care au ceva în comun, o muzică antrenantă, dacă e irlandeză, merge bine cu cel de-al treilea: un party starter cu grade. De aceea zic că petrecerea J&B Feel the Beat la invitatia manly.ro a fost una excelentă. Pentru că au invitat 30 de bloggeri/ prieteni/ cunoștințe/ necunoscuti interesanți care au găsit multe subiecte de discutat și multe motive de ciocnit pahare de J&B. Numeroase motive  dar, cu toate astea, cu măsură. Pentru că unul dintre sloganurile cele mai importante ale campaniei J&B este ”However you start a party please enjoy it responsibly.” Și deși ne-am distrat peste măsură, toată lumea a păstrat echilibru în toate. Exact cum e mai bine.

Ne-au acompaniat cutiuțele cu orez care au puterea de a începe o petrecere în contextul potrivit. Muzica s-a nimerit irlandeză, dat fiind apropierea cu St Patrick’s Day, numai bună ca să se întovărășească cu sticlele noastre. Am aflat cu ocazia asta că Alina pune pe toată lumea sub masă cu shoturile de miere de albine cu lămâie, că Hoinaru se gâdilă grozav, spre deliciul celorlalți petrercăreți și că Oanei Bratilă îi stă părul în creastă și fără fixativ, ceea ce-i o mare minunăție.

200156_209594755717528_169977286345942_864943_4408778_n

Dacă ți-am făcut poftă de-o petrecere J&B, poti castiga o invitatie pentru tine si șase prieteni, cât să faceți o gașcă potrivită.

Toate pozele aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *