jdnp.jpg

Probleme noi și vechi ale lacului de unghii

Mai nou, se dau cu ojă colorata bărbații. Domnilor, vă rog să observați cum se poartă fără inhibiții oja albastră pe unghii.

jdnp

E drept, faptul că e Johnny Depp îl ajută foarte mult. Aș zice să nu încercați asta dacă nu dați pe afară de încredere în sine, un look profund rebel și acel ”ceva” care nu te face să pari ridicol purtând oja albastră si neagră.

Fetițele care vor să crească mari prea repede au fost dintotdeauna fascinate de oja. Pentru unele, tati va fi oricum cel mai tare pe viață și dacă tații vor să se ridice la înălțimea așteptărilor, o să facă de toate.

a6m0R9m_700b

Dar, în primul rând, ea se adresează fetelor, doamnelor și domnișoarelor, normal! Aseară eram 3 domnișoare la masă (cu niște domni, ca niște doamne, cum altlfel?) cu unghiile colorate în aproximativ aceeași nuanță. Baietii au zis ca e ”un fel de roșu” sau ”ce fel de portocaliu e ăsta?!” și ”o culoare, nu știu”

De fapt, era…

exotic

…Exotic Dream, una dintre cele 7 nunante din Farmec Collection.

Un soi de tangerine tango Open-mouthed smile

tgrtng


  2 Comentarii

  1. Irina Radu   •  

    Se stie ca multi barbati, ca sa nu spunem majoritatea, au probleme in a defini culorile. Pentru ei roz este si fucsia si piersica si somon, asa cum albastru inseamna si bleu-ciel, bleumarin sau turcoaz 😀

  2. Claudia   •  

    Da, imi amintesc ce rau l-a pus in incurcatura pe un coleg un dosar burgundy :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *