wlEmoticon-smile.png

Plini de viață

Trebuie să fi fost cel mai frumos compliment pe care l-am primit în viața mea: ”Ești atât de VIE! Ne-a plăcut de tine că ești atât de plină de viață!” Cu atât mai mult cu cât a venit din partea unor oameni minunați pe care i-am cunoscut la un botez și care la 50+ de ani au dansat de au pârâit podelele pe toate genurile de muzică.

Când am ajuns acolo nu eram în cea mai bună formă, nici fizic, nici psihic. Dar în compania celor cu spirit tânăr, adunați în jurul unui bebe vesel și cuminte care a râs când a ieșit din cristelniță și a gângurit cuminte la toate perechile de ochi care s-au uitat cu drag asupra lui, mi-au trecut toate durerile, toate framântările și pur și simplu m-am distrat de minune. Și ce dacă îi cunoșteam doar pe părinți? Dansul e dans, conversația apare de oriunde, tortul a fost excelent, de băut n-am putut decât apă Smile

Bebe M, să știi ca familia ta e minunată și sper să zâmbești cu gurița până la urechi când o sa te uiți pe filmare și o să ne vezi ce dansuri am făcut în cinstea ta. Să știi că pe mine nu m-au bătut pantofii roșii și din când în când, mă gândeam ce norocos vei fi că ai multe modele de viață chiar între ai tăi. O să vezi ce important e! Nu-s ursitoare și nici vreo zână, dar acum știu ce îți doresc: să fii mereu plin de viață!

Da, o să ai și dezamăgiri, inevitabil o să faci și greșeli, dar o să înveți din ele. Să nu le iei în serios cu adevărat, căci toate trec mai devreme sau mai târziu. Să știi că toată lumea ți-a dorit să fii sănătos, căci de restul o să treci cu zâmbetul pe buze. O să fii descurcăreț ca tatăl tău și sper să ai râsul molipsitor al mamei tale. Așa presimt eu Smile

A, era să uit! De ziua în care ai devenit creștin, a fost o vreme superbă, decorul petrecerii a fost de vis și la prima ta sărbătoare ai avut invitată cea mai mare și mai strălucitoare lună pe care am văzut-o.

528833_10150776751073462_665043461_9893026_294685231_n


  1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *