Clubul Bărbaților de pe Mătăsari17

Se ştie că bărbaţii nu au nevoie de o zi specială ca să bea bere şi să se întâlnească cu prietenii. Noi ne-am gândit să punem bazele unui club exclusivist din care poţi face parte doar dacă ai cojones, la propriu :D .
Vă invităm în Clubul Bărbaţilor, locul de unde berea nu lipseşte niciodată, alături de sport, maşini rapide şi femei frumoase. Prima ediţie, dedicată fotbalului de calitate, îşi propune să adune cât mai mulţi microbişti care să-şi împărtăşească pasiunea pentru sportul rege.
Va aşteptăm pe 5 mai, alături de sportlocal.ro, să inaugurăm Clubul Bărbaţilor, unde în altă parte decât pe Mătăsari 17. Pe lângă bere şi fussball, veţi avea parte de multe surprize, printre care un documentar interesant plin de faze de fotbal, o tombolă cu premii şi prezenţa unui triplu campion al României, care ne va vorbi despre culisele unei cariere remarcabile.
Ia la tine un obiect legat de echipa ta favorită (tricou, fular, şapcă, steag, fanion etc.), vino miercuri seară de la 8 pe Mătăsari 17 şi intră în Clubul Bărbaţilor. De restul ne ocupăm noi.

P.S. Fiind primul eveniment de care m-am ocupat, alături de Toma Nicolau, îmi permit să adaug o notă personală, și să vă invit cu mai mare drag să vă alăturați nouă în acest nou proiect de pe minunata casă de pe Mătăsari17, care ne este gazdă. Vă așteptăm! :)

  3 Comentarii

 1. sorin   •  

  Sper sa reusesc sa ajung. Ce trebuie sa fac ca sa intru in club?:D

 2. Claudia Tocilă   •  

  @Sorin Ca sa intri in Clubul Barbatilor, trebuie doar sa vii miercuri la casa de pe Matasari nr 17 si sa aduci un insemn al echipei tale preferate. Avem si un card de membru, deocamdata stangaci, ne veti ajuta sa le facem de platina, in timp :)
  Te asteptam!

 3. Nicolae CIOBANU (jr.)   •  

  Am sa vin cu siguranta, se anunta o seara fierbinte daca este si fussball :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *