Blogerii au talent. Și inimi mari

Când am auzit de evenimentul Acoustic Bloggers pentru prima dată, am zis ca acel copilaș care are nevoie mare de ajutorul nostru merită chiar și să-mi maltratez timpanul cu niște cântece pe lângă note. Că doar bloggerii trebuie să scrie, să observe, să fie activi în alte domenii decât ale cântatului. Dar am fost atât de surprinsă de toți, încât îmi mușc limba și am mari mustrări de conștiință că am crezut asta despre ei. „Cei aleși” au fost excepționali! Ori că selecția a fost de așa natură, ori că adrenalina de a fi pe scenă i-a făcut mai buni decât ar putea fi de obicei, cert este că ne-am simțit foarte bine ascultându-i.
Totul a fost pentru o cauză mai mult decât nobilă: ca micuțul Marian Teofan, de aproape un anișor (îl face pe 17 aprilie) al cărui protocolul de tratament după leucemie acută limfoblastică congenitală cu celule precursoare B prevede un transplant de celule stem. A fost o minune că a supraviețuit și ar fi încă o minune să se vindece complet, pentru că în momentul acesta există un risc foarte mare ca boala să revină. Suma este enormă: costul transplantului este de 110.000 de Euro, la care se adaugă costul căutării unui donator în registru, care variază între 10.000 și 20.000 de Euro.
Nu știu câți bani s-au strâns aseară, dar cred că orice ajutor contează, mai ales într-o luptă contra timp. Și banii încă se mai strâng, modalități prin care putem ajuta în continuare găsiți aici.
Dacă de Toma, Chinezu și de Augustina nu aveam dubii că se descurcă pentru că i-am mai ascultat, am rămas uimită de Andra, de Alex, de Robert, de Pandutu, de Anca și mai ales de Mircea. Se vede treaba ca Make și Vlad s-au pus cu notele pe ei și au făcut din toți mari interpreți :) Plus că am avut parte și de un duet spontan once-in-a-lifetime: Make si AG Weinberger, care au fost geniali!
Îi puteți vedea pe toți în arhiva celor de la Privesc.eu, care i-au înregistrat pe toți și unde am înțeles că au privit peste 1000 de oameni în „minutul de aur.”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *