După citire, unele cărţi sunt menite să circule între oameni

Mi se pare că oamenii care au o relaţie cu cărţile sunt mai frumoşi şi sunt mai înclinaţi să facă bine decât cei care n-o fac pentru că între filele pe care le răsfoiesc se regăseşte umanitatea, din ce în ce mai rară în timpurile noastre. Iar de ceva timp încoace, cam de când fac parte din echipa Lecturi Urbane, am descoperit că majoritatea cărţilor nu trebuie să aparţină doar unei persoane, ci trebuie să circule, să îşi întindă paginile peste ochii cât mai multor cititori.
Astfel că atunci când Claudiu mi-a pasat leapşa prin care trebuie să ofer o carte, am ştiut şi ce titlu şi cui să o dau: Dragă Pandora, luni, când te vei întoarce la birou după un weekend de petrecere la firmă, te aştept cu Mecanica Inimii, să-ţi iau pulsul. Şi te însărcinez să faci acelaşi lucru şi până pe 26 aprilie să te îngrijeşti că „lepşarii” să transmită informaţia despre evenimentul pe care vrem să-l popularizăm: Sinectico. Întrunirea oamenilor de carte 2011.” Evenimentul va dezbate, printre altele, subiectul cărţilor electronice şi va avea loc la Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, la Sala Media, pe data de 27 aprilie 2011 (într-o zi de miercuri), începând cu ora 10.00.
Iar până atunci, puteţi veni cu noi marţi 19 aprilie, la staţia de metrou Unirii 1, la o ediţie Lecturi Urbane de primăvară. Continuăm să scriem poveştile urbane care ne ţin aproape unii de alţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *