401506_10150560194334886_1242600029_n.jpg

Sunt Zen-Zonga!

Am fost avertizată în legătură cu weekendul acesta: va fi urât rău afară, să stai în casă! Fă-ți cumpărăturile și nu mai ieși nicăieri! Am încercat, zău că da, mai ales că eram nerăbdătoare să hibernez sub plăpumi și ascult ceva muzică bună (și legală) de pe proaspăt lansata aplicație Zonga.

Nu prea am dat eu pe acasă de joi seara, odată cu petrecerea misterioasă și uber pestriță care a strâns la un loc un număr considerabil de bloggeri care să asiste la lansarea noii aplicații. Am zis bloggeri? Am vrut să spun hipioți colorați, trăzniți disco, rockeri sofisticați și gangsteri de braț cu domnișoare delicate, toți oameni care țin la distracție.

401506_10150560194334886_1242600029_n

Cu Zonga am apucat să mă joc cam puțin, dar suficient ca să decid că voi începe o frumoasă poveste legată de căști și difuzoare. Și ca să știți despre ce vorbesc, e vorba despre o platformă de streaming audio care reunește conținutul celor patru mari case de discuri (Universal Music, Sony Music, Warner Music, EMI). Să intrați pe site, să studiați și să deveniți puțin curioși pentru că el este momentan în varianta private beta și doar 500 de utilizatori au acces la el până în luna aprilie când termină de urcat cele 1,5 milioane de melodii.

Dintre cei 500 de utillizatori privilegiați, trei invitații sunt la mine, așa că primii trei dintre voi care îmi scriu despre melodia care le-a schimbat un moment din viață, vor primi un mail cu codul de activare pe Zonga.

Credit foto: Cristian Sutu


  7 Comentarii

 1. Iulia Gh   •  

  Melodia care mi-a schimbat viata? Le vent nous portera de la Manu Chao. Era exact momentul crizei de la 18 ani. Am invatat astfel sa nu iau lucrurile atat de in serios. Sa nu mai fiu incrancenata. Sa ma las purtata spre destinatii necunoscute, fara sa am asteptari, idei preconcepute…sa imbratisez libertatea.

 2. Maria Dragota   •  

  „I Wanna Wake Up With You” – Boris Gardiner, era melodia cu care se incheia emisiunea „Du-ma cu tine la capatul lumii”, realizata de Ana Maria Zaharescu si Mihai Cosmin Popescu, de la Radio Romania Actualitati, in perioada 1991-1999. A fost o calatorie minunata in lumea din noi, care ne-a schimbat, pe toti ascultatorii… In bine, desigur. A devenit o parte din viata noastra.

 3. Adelina   •  

  Elliott Smith – Needle in the Hay. M-a trecut cu bine de multe suparari, depresii si alte cele. Cumva, sa asculti un om care a trecut prin chestii mult mai nasoale decat tine te face sa-ti dai seama ca totusi nu-i chiar atat de rau :)

 4. Claudia   •     Author

  Va multumesc, dragelor! V-am trimis codul pe mail, iar acum pun sa caut melodiile pe care le-ati recomandat!

 5. Copila blonda   •  

  Jackie DeShannon – What The World Needs Now. Nu mai ştiu de unde o ştiu, dar ştiu că mi-a plăcut enoooorm şi că, de atunci, tot aşa îmi sună telefonul. E un mesaj superb.

  Şi vreau şi eu acces la zonga asta, că prea s-a scris de ea! Voiam şi la petrecere, dar na…

 6. Dianora   •  

  Acum când tot citesc pe bloguri și văd câți oameni faini au fost acolo, mor de ciudă că nu am recunoscut mulți. Eu am fost în camera hipiotă a lui Chinezu.

  Și eu am apucat să testez Zonga în weekendul asta și mă pregăteam să scriu ceva despre progrămel. Chiar mă bucur că avem și un astfel de serviciu românesc. Aștept momentan să fie lansat full și să văd dacă mă convinge să renunț la Lastfm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *