shutterstock_107760329

Dragă antreprenoare, te invit la Elite Networking Club

Elite Business Women este o comunitate a femeilor antreprenoare, unde au ocazia să se cunoască, să interacționeze și să vorbească despre modelul de business care le-a adus succesul. Poveștile lor se găsesc atât pe site cat și în Catalogul de Business, deocamdată doar în varianta digitală. Proiectele de antreprenoriat promovate au în spate povești frumoase și valori autentice, care pot aduce o anumită schimbare în domeniul în care se regăsește business-ul.

Misiunea Elite Business Women, asa cum este ea prezentată oficial, este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în Romania, dar și la nivel global, prin incurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări. Inițiativa s-a conturat în momentul lansării Female Leadership Organization în partneriat cu Le Roi Bear (Africa de Sud).

Elite Networking Club, un eveniment reprezentativ pentru comunitate, este organizat în fiecare lună și are scopul de a stimula interacțiunea între membrele comunității și nu numai. Următorul va avea loc pe 18 iunie, în București (locul unde se va desfășura evenimentul nu este confirmat încă). Participantele vor putea vorbi cu Aliz Kosza (business mentor), care are o experiență de 20 ani în top management și reinventează afaceri alături de antreprenori români. De asemenea, Mihaela Georgescu (fondator Networkability) îți va arăta cum să îți creezi punți de comunicare pentru a găsi cât mai multe oportunități.

Am patru invitații pentru voi – dacă îmi scrieți până pe 12 iunie de ce vă doriți să mergeți la acest eveniment. Facem o selecție ale celor mai bune comentarii și vineri anunț câștigătoarele. Se înțelege că doar femeile pot participa :)

Foto: Business Woman by Shutterstock


  2 Comentarii

  1. Raluca Zdrobis   •  

    Imi doresc mult sa particip la eveniment in primul rand pentru informatiile extrem de utile pe care le pot afla de la Aliz Kosza. Este dinamica, creativa si are o energie aparte. Dupa cum spune si ea, nu creeaza adepti ci lideri.
    In al doilea rand, consider ca este important sa fac parte din comunitatea femeilor antreprenoare, sa cunosc, sa invat si sa ma dezvolt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *