VUNK – Doi somnambuli

„Ne-am pierdut mintile, dar ne-am castigat sufletele” – asta ar TREBUI sa facem mai des. Si stiti ca evit sa mai folosesc acest cuvant.

VUNK ne-au facut o frumoasa surpriza la ora 10 fara un sfert si au lansat o noua melodie care nu apare pe ultimul lor album, fiind atat de noua incat n-au mai avut rabdare sa il astepte pe urmatorul. Si bine au facut pentru ca suna excelent!

„Doi somnambuli” e o poveste inspirata de o intamplare reala si va puteti identifica foarte bine si voi pentru ca solistul, Cornel Ilie, ne-a spus despre piesa urmatoarele: „Cantecul s-a scris de la sine dupa o discutie pe care am avut-o cu cineva, la telefon, noaptea si, desi aproape ca atipeam de somn, nu puteam sa inchidem si vorbeam cu ochii aproape inchisi, iar a doua zi nu mai stiam exact ce ne-am spus :) Este un cantec pentru toti aceia carora li se spune sa se trezeasca din niste emotii frumoase, sa fie cu picioarele pe pamant, dar stim ca noi toti suntem, pana la urma, niste visatori.”

Videoclipul e filmat in LA, regizor e Edward Aninaru (un super tip, l-am cunoscut pe cand lucram la spa) si are doi actori care o sa va topeasca :)

Eu am o amintire foarte frumoasa despre trupa VUNK si despre mega concertul pe care l-au avut la Sala Polivalenta in noiembrie, asa ca vi-i recomand cu toata inima. Sa le ascultati cu atentie versurile pentru ca nu sunt niste cunvinte care sa rimeze intre ele, ci cu voi.

Enjoy!


  6 Comentarii

 1. Andreea   •  

  Multumesc, Claudia, pentru recomandare! Si la somn!

  • Claudia   •     Author

   Andreea, ma bucur ca iti place. Cand veniti pe la mine? 😀

  • Claudia   •     Author

   E foaarte faina. A stat cateva ore deja pe repeat 😀

 2. Claudia   •     Author

  Pentru voi, imi fac timp, am o datorie mare de tot :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *