brandu lu chinezu

Ce mai e de văzut la TV?

Televizorul meu a ajuns de mult un obiect peste care mai des șterg praful decât îi apăs butoanele. Din când în când, în weekendurile în care lenevesc pe-acasă îl mai deschid să cânte acolo ceva. Cel mai des pe Paprika TV care mă relaxează de nu-i adevărat: vocile oamenilor ăia care gătesc și modul în care povestesc mă aduc într-o stare perfectă de weekend sau de seară. Unde mai pui că mai înveți ceva, ți se mai face poftă de-o mâncare nouă, mai vezi cum și ce se mai mănâncă pe la alții.

Ar mai fi Nature al lui Viasat care are sâmbătă și duminică dimineață o emisiune luuungă despre pui de animăluțe de la ZOO care sunt adorabili și după care mă topesc toată, iar vocea tipei care povestește e mai tare ca la povești radiofonice. Dacă mă trezesc înainte de vreme și mai am chef să dorm, caut Nature și în jumătate de oră plec într-o lume cu pui de arici și cu tigrișori. Da, știu, am folosit multe diminutive, dar dacă veți vedea o singură  emisiune, veți înțelege. Nici cu  Digi Animal World nu mi-e rușine, mai ales că au multe documentare cu girafe pe care le iubesc pe tot gâtul lor lung 😀

Desigur, nu lipsește National Geographic, care are unele dintre cele mai tari documentare ever și mai nimeresc uneori pe Digi Life la ceva despre travel. Altfel, pe alte canale ajung numai în drum spre accestea sau dacă e ceva meci sau o emisiune-eveniment despre care vorbește deja toată lumea.

Despre o astfel de emisiune am auzindu-se vorbind foarte des, iar ieri am vorbit chiar cu realizatorul care era un pachet de emoții, dar din acelea constructive. Mi-a povestit ce greu se face o emisiune și câtă muncă e în spate, atât din partea lui ca și gazdă, dar și în post producție. Având în vedere că se va difuza luni, marți, miercuri, vineri înseamnă că se va lucra mereu la ea.

Chinezu se pregătește să atace un teren prea puțin explorat de bloggeri: televiziunea. Cei de la LookTV au acut încredere și i-au lăsat libertate să-și etaleze brandul personal din dotare și să aducă oameni simpatici cu care să povestească diverse. Sunt tare curioasă ce fel de gazdă e Chinezu la TV, căci ”în real life” e molipsitor. Ieri a făcut un autocar întreg să râdă, să povestească și, în ciuda a toate câte se aglomeraseră pe capul lui creț, a reușit să treacă peste toate și să se simtă bine.

Azi, la 22:00 schimbăm canalul pe Brandul lui Chinezu? Să știm și noi despre ce e vorba-n propoziție :)


  1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *