Și Bacăul citește!

Pentru că orașul lui Bacovia nu putea rămâne mult timp departe de entuziasmul contagios al proiectului Lecturi Urbane, ne-am hotărât să-l aducem de la plan la realitate pe 5 iunie.

Ce înseamnă?

Lecturi Urbane e un proiect pornit în online, de cei de la Civika.ro și are ca scop promovarea cititului. La început în mijloacele de transport în comun iar acum peste tot în spațiile publice, pentru ca cititul să devină ceva firesc și chiar obișnuit atunci când suntem în public.

De ce?

De câte ori n-ați avut chef să nu mai stați acasă într-o zi frumoasa dar aveați poftă sau nevoie să citiți? De câte ori, fiind în autobuz ați privit plictisiți pe geam așteptând să treacă timpul? Încercăm să schimbăm atitudini, să facem din citit ceva natural, să putem citi în parc, în piețe, în stații și autobuze fără ca să mai primim vreodată priviri iscoditoare, ba chiar cei din jur să ni se alăture.

Ce se întâmplă?

Deși pare doar un alt proiect de implicare socială, Lecturi Urbane se detașează prin faptul ca naște povești, prietenii, creează zâmbete sincere și oferă energie pozitivă tuturor participanților și mai ales trecătorilor.
Ideea e simplă: ne adunăm în număr cât mai mare într-un loc public și citim. Oamenilor, care trec prin marea sala de lectură urbană în aer liber,  le oferim cărți și le vorbim despre povestea Lecturi Urbane. Voi, sperăm că în număr cât mai mare, îi veți surprinde într-un mod plăcut, așa cum n-au mai experimentat niciodată și vă garantăm senzații magice.

Când?

Va invităm din inimă, să ne însoțiți la prima ediție Lecturi Urbane Bacău, să începem a face să fie bine și să împărtășiți cu noi bucuria de a citi și de a da mai departe.
Vino să citim împreună în Piața Tricolorului, vis-a-vis de Prefectura Bacău sâmbătă, 5 iunie, la ora 14 și fă parte din povestea despre oameni și cărți care a cuprins tota țara!

Hai să facem din ediția Bacău cea mai frumoasă ediție Lecturi Urbane de până acum!

Intră pe http://bacau.orasulciteste.ro/ pentru mai multe informații.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *