MTV_A4+5_29.05.2014

Am nevoie de-o vacanță

Peste câteva ore o să fiu într-un avion spre o capitală europeană care deja mi-e dragă, cum îți e de un copil frumos pe care îl laudă părinții că e și cuminte și deștept. Așa mi-a lăudat toată lumea acest oraș și de mult mi-am dorit s-o pun pe harta iubirilor mele urbane. Plec la Praga :)

Această mini-excursie a venit la pachet cu multe, dar muuulte peripeții: schimbare de persoane, de planuri, de bilete de avion și o căzătură care m-a anchilozat serios, dar care nu mă poate opri. E ca și cum Praga m-a pus la încercare, să vadă dacă sunt demnă de frumusețile ei. Într-un acces nesperat de optimism, sunt convinsă că totul va fi perfect. Nici umbrelă nu mi-am luat!

Nu mi-am facut planuri, plec cu cineva extrem de organizat care a plănuit totul în detaliu, cu locuri de vizitat, ore, prețuri, distanțe, hărți. Exact la ce nu mă pricep eu deloc. Cine mă citește de mult știe că am o incapacitate de a citi o hartă. Cumva, mereu am nimerit vacanțe și escapade la care ei s-au priceput mai bine. Eu vin cu voia bună și cu glumele sarcastice. It’s my thing.

O să vă povestesc separat despre emoțiile cu compania aeriană și despre o mică victorie în social media, datorită căreia plec joi seara și nu vineri seară. O să vă învăț cum să faceți o reclamație ca la carte și ce pași aveți de urmat în comunicarea cu un brand pe Facebook. Ca de la client la furnizor și invers. Asta într-un episod viitor.

În altă ordine de idei, după săptămâni întregi de activitate intensă, de zile în care am căzut sfârșită și tremurând de oboseală, plec pentru 3 zile și-un pic într-o escapadă europeană. Am de gând să încerc câte o bere nouă la fiecare masă (și poate printre ele), să mănânc exclusiv specialități locale și să-mi tocesc încălțările pe trotuare străine.  Dacă aveți recomandări, le primesc cu drag.

Și pentru că toți merităm o vacanță și o eliberare de energie, mai am o mică povestioară despre un alt loc despre care am auzit lucruri frumoase de când eram adolescentă și MTV era viața mea. Hai, hai, recunoașteți că era și a voastră!

Isle Of MTV Malta – IOM este unul din cele mai mari evenimente din Europa și a adunat, de-a lungul timpului, în afară de mii de oameni dornici de distracție și artiști numai unul și unul: Black Eyed Peas, Snoop Dogg, David Guetta, Lady Gaga,N*E*R*D, One Republic, Maroon 5, Akon, Enrique Iglesias, Kid Rock, Metro Station, LMFAO, Jesse J, will.i.am si Rita Ora.

COSMOTE România, împreună cu MTV Mobile, te trimit la Isle of Malta. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii aici până luni, 9 iunie. Scopul este să  le arătați cât de mult vă doriți să ajungi în Malta. Postează pe Instagram cu hastag #thumbsupformalta și @MTVMobileRo o poză cu tine făcând autostopul.

De asemenea, COSMOTE vine în întâmpinarea tinerilor activi care share-uiesc totul, adică generațiile mereu-în-schimbare ale MTV, cu cei din jur oferindu-le un ce au nevoie la un preț… tineresc :) prin noua extraopțiune MTV 7x, disponibilă pentru clienții noi și existenți ai Cartelei MTV Mobile powered by COSMOTE.

MTV_A4+5_29.05.2014

Cu 5 euro credit, noua extraopțiune MTV 7x oferă minute și SMS-uri nelimitate cu ceilalți utilizatori ai Cartelei MTV Mobile, 120 minute naționale/internaționale sau SMS-uri naționale, 2.000 de minute și SMS-uri către COSMOTE și Romtelecom și 350 MB trafic de date. Minutele internaționale pot fi utilizate către rețele fixe și mobile din Statele Unite ale Americii, Canada și Israel și rețele fixe din Uniunea Europeană. Asta așa… ca să nu duci dorul nimănui când călătorești.

Acestea fiind spuse, Nashledanou! Ne auzim după :)

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *