fl-030_066_v2_cool2

Hillary Clinton în 20 de ani

Au americanii un stil de a vorbi despre personalitățile lor fără să-i ridice în slăvi, păstrându-și părerea, vorbind cu sinceritate, însă candid și admițând că sunt în prezența unui om care face ceva diferit, demn de luat în seamă.

Când am citit Upstairs at The White House de JB West am simțit în scriitură care Primă Doamnă i-a plăcut mai mult, dar nimic altceva. Mi-am dat seama și cine a fost mai antipatică, dar întotdeauna se găsesesc și cuvinte frumoase care să echilibreze adevărurile despre astfel de personaje aflate în lumina reflectoarelor.

Mi-a plăcut mult o poza cu Hillary de acum vreo 2 ani, cea care a devenit și meme – Texts from Hillary – fotografie în care ne e arătată o superfemeie, o stăpână, perfect calmă în haosul din avion, rezolvând vreo criză în lume. Am spus wow, tocmai i-a întărit imaginea, a fost o nouă dovadă a stabilității acestei femei! Am aflat că e făcută de fotografa Diana Walker care o urmărește pe Hillary de vreo 20 de ani și se află în Casa Albă de la mijlocul anilor 70. I-a observat evoluția de la soție de senator până la secretar de stat și a fost acolo în fundal prin momente mai bune și mai rele ale doamnei Clinton.

Fotografia în care o surprinde pe mama Hillary/Prima Doamnă Hillary inspectând felul în care era îmbrăcată Chelsea face dintr-un fotograf un umanizator. E mama mea și-a ta? Ăă, Chelsea, așa te duci îmbrăcată la o petrecere de Crăciun?

fl-030_066_v2_cool2

Foto: Diana Walker—Contour by Getty Images for TIME

Ia uitați cum vorbește despre ea și răspundeți: ce ne lipsește nouă (românilor) ca descrierea persoanelor publice să arate așa?

De aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *