Gala Din Inimă pentru Viitor

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria organizează cea de-a treia ediție a Galei Din Inimă pentru Viitor, pe 29 octombrie, la Muzeul Național de Artă Românească, Palatul Regal. Vor spune povestea Policlinicilor Sociale Regina Maria, în cadrul unui Dineu regal de poveste, cu sprijinul Administraţiei Prezidenţiale, cu ocazia împliniri a 140 de ani de la naşterea Reginei Maria, Regina care îi inspiră în toate proiectele.

Scopul evenimentului este unul caritabil, sumele strânse din cadrul Galei fiind direcționate către Policlinicile Sociale, asigurând astfel dezvoltarea și susținerea serviciilor medicale și sociale oferite beneficiarilor noștri.

Dr.Wargha Enayati, Președinte Fundația Policlinici Sociale Regina Maria: „A fost un an incredibil pentru Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria! Am reuşit împreună să deschidem cea de-a doua Policlinică Socială şi să fim astfel mai aproape de visul nostru de a veni în ajutorul persoanelor defavorizate social. Nu am fost însă singuri. Acest lucru a fost posibil datorită generozităţii tuturor celor care ne-au susținut. Cred că am reușit împreună cu echipa să arătăm că este sustenabil să menținem o Policlinică Socială cu servicii medicale gratuite. Aceasta a doua Policlinică Socială este, din nou un fel de pionerat, în care vrem să ajungem la cât mai mulți beneficiari. Ştim cât de mare este provocarea în perioada următoare pentru a susţine toate aceste servicii, însă ne bazăm in continuare pe sprijinul comunităţii.”

În Bucureşti prin intermediul primei Policlinici Sociale au transformat vieţile a peste 1.700 de pacienţi, 40 de cadre medicale voluntare au oferit peste 5.000 de consultaţii şi investigaţii mediciale gratuite anuale. De când s-a deschis cea de-a doua Policlinică Socială, din 27 mai 2015 au ajutat peste 500 de pacienți și au oferit peste 1.200 de consultații și investigații medicale.

Acest eveniment de strângere de fonduri este foarte important pentru ei şi speră să obţină suportul mediului de business şi a societăţii civile în eforturile lor de a oferi asistenţă medicală de calitate celor care au cea mai mare nevoie şi pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui să fie un lux. Gazdele evenimentului vor fi doctorul Wargha Enayati și Melania Medeleanu. Ei vor avea alături invitați de marcă, precum reprezentanți ai Administrației Prezidențale, personalități publice și invitați surpriză: Loredana, The Colors, Andreea Esca, Grigore Leșe, Ozana Barabancea.

Oricine poate fi parte din acest proiect, fie printr-o donație, fie prin implicarea în programele lor de voluntariat. Mai multe detalii aici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *