Daca avem ciocolată, toate filmele sunt bune

Ce-mi place mie ciocolata! Avem o relație de iubire de ceva timp încoace și din când în când, eu o părăsesc pentru caramele, plăcinte, spume de fructe, alte dulcețuri decât cea de creșe amare. Dar mereu revin la ea. Amară, alba, cu cremă, cu lapte, cu alune, cu mentă, cu nuci si alte adaosuri delicioase, ciocolata e mereu sursa de surprinzătoare fericire în staniol. 

Aseară, David Pripas, ne-a invitat la o vizionare de film extrem de potrivită cu gusturile mele: animație cu ciocolata Anidor. Filmul a fost „Rango”, cu un cameleon cam urâțel, dar curajos, care salvează un orășel de animaluțe de la secetă. Ca și tehnică de animație, Rango a fost desăvârșit, chiar și atunci când cele mai urâte personaje de desene sunt desenate asa de realist și detaliat. Povestea a lăsat puțin de dorit și n-a fost la potențialul de umor pe care îl putea oferi vocea lui Johnny Depp. Dar Anidor cu alune întregi și sala VIP de la AFI Pallace Cotroceni au compensat micile lipsuri pe care, subiectivă fiind, le-am remarcat intre două îmbucături de ciocolată.

Rango nu este comedia animată tipică. Nu are umorul irezistibil pe care îl așteptați, dar are o tehnică pe care n-ați mai văzut-o și merită chiar și pentru asta. Nu trebuie ratat, asta e clar și ii mulțumesc lui David că ne-a înveselit o zi de luni.


  2 Comentarii

  1. andreea toma   •  

    Nu m-am gandit sa mananc ciocolata in timp ce ma uit la un film. De regula, mersul la cinema are ca si complement din domeniul culinar floricelele de porumb. Dar ciocolata de care zici e delicioasa. Pacat ca face rau la silueta. Ca si floricelele de porumb de altfel. De aia nu merg eu la cinema? :)

  2. Claudia Tocilă   •  

    Si acasa avem tendinta sa completam cu ceva extra. Asa ca mai bine sa-l vedem undeva unde nu putem sa ne mai facem un castron de floricele si sa mai punem un pahar de suc in plus. Unde mai pui ca filmele la cinematograf au alt farmec 😀 Dupa experienta asta, am facut o aroganta joi si m-am dus la un film la 10 jumatate dimineata. De incercat, e foarte distractiv :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *