shutterstock_153047186

Cumparaturi de Craciun

Anul acesta imi vine sa-mi dau un premiu: am fost atat de inspirata incat sa fi luat cadourile pentru cei dragi din luna noiembrie, iar zilele acestea sa stau relaxata si sa mai completez cu una-alta. Pe unele le-am luat online, pe altele le-am luat din mers, dar pe toate le-am luat din suflet. Am citit zilele trecute ceva dragut: „Cei mai importanti oameni din viata ta sunt aceia pentru care stii instant ce cadou de Craciun sa iei.”

Si am stiut, desi nu am luat cadouri pentru toti oamenii importanti din viata mea, ci doar pentru o mica parte, dar a fost usor si placut. O bucurie mai mare ca atunci cand primesc eu un cadou (Imi plac suprizele si nu numai) e atunci cand vad ca persoana caruia i-am facut eu unul se bucura cu adevarat. Sunt doua reactii in mod particular pe care vreau sa le vad si acelea vor fi cadoul meu de Craciun anul acesta :)

Daca sunteti in Cluj si inca n-ati terminat cu toate cumparaturile sau sunteti in pana de idei, va recomand Centrul De Frumusete Farmec. Acolo se gasesc idei pentru toate varstele, iar daca faceti cumparaturi de minim 50 de lei pana pe 12 ianuarie 2014, intrati in cursa pentru cele 2 bilete la baletul pe gheaţă „Frumoasa din pădurea adormită” si aceasta rochie a designerului clujean Veronica Frişan.

rochia

Mai sunt si alte praguri de cumparaturi care aduc premii instant. Ce mi se pare mie cel mai frumos din toata ideea celor de la Farmec este ca isi sustine orasul care ii gazduieste. Pentru toti ceilalti care nu locuiesc in Cluj, varianta comenzilor online e inca cea mai buna in cazul in care n-ati avut inspiratie :)

Ah, si btw, daca va doriti ceva anume de Craciun/ziua voastra/alta ocazie, faceti un wishlist aici si dati-l mai departe. Va puneti un buton pe browser si cum vedeti ceva ce v-ati dori pe net, pac! adaugati la lista. Le faceti celor dragi munca mai usoara si va pot face o bucurie specifica. Fara elementul surpriza, dar cand e ceva ce chiar v-ati dorit, e mai bine. Cine nu-i scrie Mosului nu primeste ce isi doreste ca Mosul nu e Neghinita, daaa?

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *