Cetățeni ai Țării Johann Strauss – Andre Rieu în concert

Am fost ieri să văd un concert Andre Rieu… la cinema. Cei de la The Light Cinema din Liberty Center au avut o idee excelentă de a strecura printre filmele ce rulează prin toate cinematografele și unlele dintre marile concerte care s-au susținut anul acesta.

Acest minunat showman a făcut din spectacolele lui adevărate evenimente internaționale. La concertul anual Andre Rieu and The Johann Strauss Orchestra din Maastricht vin oameni din toate țările: Brazilia, Argentina, Canada, SUA, Africa de Sud și Australia și întreaga Europă. Iar Rieu îi face cetățeni ai muzicii excelente timp de trei ore.

Sir Anthony Hopkins–compozitorul

Un moment cu adevărat special l-a făcut un compozitor nou care i-a propus lui Rieu să-i interpreteze valsul. A mărturisit că primește astfel de cereri mereu și, fără să se supere nimeni, el preferă piesele consacrate pentru a lucra pe ele. Doar că în momentul în care a aflat cine îi cerea asta, propunerea a devenit brusc extrem de incitantă: era vorba de Sir Antony Hopkins.

Înainte de a deveni actor, acum mai bine de 30 de ani, Hopkins compunea muzică simfonică și și-a cultivat aceasta pasiune până a compus ”The Waltz Goes On” un vals absolut fermecător pe care i l-a trimis lui Rieu. A asistat la priemieră și la acest concert de la Maastricht, vizibil emoționat.

Am fost extrem de surprinsă, căci piesa este superbă și pare atât de departe de lumea de la Hollywood în care a ales să își continue cariera! Pe lângă acest minunat talent, Hopkins mai și pictează tablouri cu influențe cubiste, ceea ce-l face, dacă nu-l considerați deja, un artist complet fascinant.

Acesta este valsul ”The Waltz Goes On.” Pregătiți-vă să fiți surprinși!


  3 Comentarii

  1. Pingback: "And the Waltz goes on" valsul compus de Sir Anthony Hopkins şi orchestrat de André Rieu

  2. Pingback: Gânduri în dezordine » Blog Archive » Claudia + tehnologia = Love » Gânduri în dezordine

  3. Pingback: Gânduri în dezordine » Blog Archive Inspirație - Sir Anthony Hopkins - Claudia Tocilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *