Ar trebui să ne pupăm mai des

Recunoaşteţi că vă place să vă pupaţi! Păreţi câteodată că aveţi coaja tare şi nu vă lăsaţi în voia dorinţei de a va pupaci sau a vă lăsa ventuzaţi, dar atitudinea asta nu-i sănătoasă :) Mă refer la bărbaţi, căci fetele ar trebui să fie pupate mereu, nu cred că ştiu fată căreia să nu-i placă.

PDA-urile (Public Displays of Affection) nu sunt pentru toată lumea, dar fie în public, fie în intimitate, orice femeie preferă un obraz îngrijit, unele preferă o barbă nerasă de 3 zile, *cough* iar altele un obraz fiiiin numai bun de pupăcit. #Conform unor studii, aproximativ 100 de ţucăieli pe zi asigură sănătatea inimii şi stimulează activitatea cerebrală. În plus, cred că ar fi cu adevărat o lume mai bună dacă ne-am folosi buzele mai mult pentru asta şi nu pentru vorbit aiurea.

Aseară, la lansarea Gillette Mach 3 Sensitive, am aflat că cea mai „pupabilă” vedetă din România ar fi Radu Vâlcan. Lucru cu care sunt în totalitate de acord. Şi am văzut cu ochii mei că Adela Popescu se conformează corespunzător. Pernuţele cu buze roşii şi chiuielile pentru întreţinerea atmosferei ne-au fost împărţite foarte (dar foarte până la prea) entuziast de Loredana. Fetele au dezbătut ce calităţi ar trebui să aibă un bărbat bun de pupat și ce trebuie el să facă pentru a primi numărul satisfăcător de pupici pentru el, iar concluzia a fost că o femeie vrea alături de ea un bărbat îngrijit, fără iritații pe ten, indiferent dacă s-a bărbierit azi sau ieri. Cu toate astea, majoritatea a preferat un bărbat proaspăt bărbierit. Eh, ce pot să spun, mie îmi plac cei care pun preţ pe rebeliunea nonşalanţei :)

Locul ales pentru acest eveniment este un „must visit” pentru cei din București: 18 Lounge, de la ultimul etaj al turnului sudic City Gate. E un loc foarte elegant de unde poţi admira de la înălţime una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureştiului: zona de nord şi parcul Herăstrău.

Iar apropo de Gillette, de mâine încep o mică odisee dedicată nouă, femeilor, care avem nevoie de arme specifice de seducție :)


  2 Comentarii

  1. Creve   •  

    Eu de fel sunt pupăcios, dar dacă ea are gloss-ul pe buze sau ruj-ul 2 cm grosime nu-mi place :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *