TED-Talks-Logo-1

TED 2016 la Cinema Grand Entertainment

Dacă sunteți admiratori ai fenomenului TED, urmăriți filmulețe și aveți câteva preferate sau memorabile, o să vă placă această știre:

Grand Cinema & More va transmite deschiderea sesiunii internaționale TED 2016: Dream, din Vancouver, Canada, ca parte din seria evenimentelor alternative difuzate în cinematograf. Propagand idei menite să schimbe lumea, conferința anuală TED 2016 poate fi urmarită în exclusivitate la Grand Cinema & More, în data de 16 februarie, începând cu ora 21:00.

BY Experience prezintă pentru prima oară în cinematografele din întreaga lume fenomenul mondial, cunoscut simplu sub numele de TED – o mișcare născută din idei care transformă lumea. Publicul va avea ocazia, de neimaginat până în acest moment, de a participa la „seara de deschidere” a legendarei conferințe anuale TED, alături de nu mai puțin legendarele vedete TED.

Programul va debuta în data de 15 februarie în America de Nord și în 16 februarie la nivel global, inclusiv în Romania, la Grand Cinema & More.

Prezentat de curatorul TED, Chris Anderson, transmisiunea evenimentului cuprinde 120 de minute de inserții ale unor cunoscuți gânditori, artiști, inventatori, leaderi și vizionari, care vor împărtași ideile lor despre cele mai mari visuri la care ne putem gândi, în formatul tradițional al conferințelor TED, de 18 minute.

Deși ca în fiecare an TED păstrează anumite detalii confidențiale până cu puțin timp înainte de eveniment, ne așteptăm la un moment muzical impresionant în deschiderea evenimentului, înainte ca Chris Anderson să apară pe scenă și să facă primele comentarii, care stârnesc curiozitatea publicului, culminând cu declarația intrată deja în tradiție: „Este timpul pentru TED!”

Biletele pentru transmisiunea în exclusivitate a TED 2016: Dream sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul cinematografului: http://grandentertainment.ro/. Pentru iubitorii de cinema și nu numai, seara de deschidere a sesiunilor TED 2016 va reprezenta o oportunitate unică de a împărtăși experiența cu cei 1.200 de spectatori din Vancouver, dar și cu cei mai mari gânditori și lideri din diferite industrii, de la laureați Nobel, autori ce au primit premiul Pulitzer, la câstigători ai premiului Oscar.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *