wlEmoticon-smilewithtongueout.png

Vinerea de film – Ce filme ați revăzut de mult prea multe ori? (I)

Știi cum e: te uiți la un film și e atât de tare că îl revezi de mai multe ori. Poate chiar devine o tradiție să îl revezi în fiecare an, un fel de Singur acasă de Crăciun sau Patimile lui Hristos de Paște. Am unele filme pe care le-am văzut de zeci de ori, pe vremea în care n-o cunoscusem pe Mătușa Torrenta și aveam doar câteva filme pe cd. Dacă întreabă cineva, erau originale Smile with tongue out

Avem așa, categoria super light (filme slăbuțe, comedioare, care te scot din dureri fizice și sufletești):

Dirty Dancing – of course, preferatul meu, îl revăd o dată pe an, de regulă cu prietenele mele. Probabil de aceea a intrat atât de repede în topul meu personal, pentru că l-am văzut mereu în compania lor. Știm deja aproape toate replicile Open-mouthed smile

The Emperor’s New Groove – după părerea mea, cel mai amuzant film de animație ever. Mă scoate din cea mai adânca stare de tristețe și am atâtea inside joke-uri cu el!

Gentlemen Prefer Blondes – din motive atât de subiective și evidente că nu mai are sens. Dintre toate filmele ei, pe acesta l-am văzut de cele mai multe ori, de regulă într-o seară geroasă.

The Sweetest Thing – acesta e un film foarte prost, îl putem trece la categoria Guilty Pleasure, dar obișnuiam să mă uit când boleam. E atât de tâmpițel că uiți că ești bolnav.

Sex and the City – The Movie – pentru că am văzut serialul de atâtea ori, că uneori nu mă pot abține, în special când mă simt un picuț singură. Totuși sper să nu forțeze și cu partea a 3-a…

Promit că mă uit și la filme bune. Repet, asta a fost categoria super light. Am simțit nevoia să o mai spun o dată Smile


  8 Comentarii

 1. doru   •  

  imi amintesc de-un film pe care l-am vazut de multe ori si de fiecare data mi-a facut mare placere. se numeste „a good year” si prezinta o minunata poveste nu atat de dragoste, cat de viata, o viata aproape boema, cum foarte putini mai duc sau mai aleg sa duca in ziua de azi.

 2. Pyuric   •  

  Dirty Dancing (si 1, si 2 😛 )
  Lord of the Rings (varianta extended :)) )
  The Godfather
  Cruel Intentions
  Jeux d’enfants
  Save the last dance (ambele)
  Step Up (toate 3)
  You got served
  Brown Sugar
  Breakin’ all the rules
  10 Things I hate about you
  How to lose a guy in 10 days
  Fast & Furious (primele 3)
  The Breakfast Club

  …si mai am, da’ hai ca deja e ditamai lista. :)) Foarte multe sunt comedii, ma relaxeaza (n-as putea vedea niste filme mai ‘greoaie’ de prea multe ori)

 3. Laura   •  

  Din categoria LIGHT am vazut de multe ori „Love Actually” si „Home Alone”, iar la cele cu greutate putem bifa „Rope” (Hitchcock), „Legenda lui 1900”, „Cinema Paradiso”, „Once Upon A Time in America” si curand va ajunge pe lista si „Lord of The Rings”. :)

 4. Claudia   •     Author

  Doru – si dragoste si viata si boemie… clar ajunge pe lista!

  Pyuric – si eu sunt cu 10 Things I hate about you si How to lose a guy in 10 days :)) Imi place lista, ia sa vad ce aleg pentru imbogatirea Guilty pleasure-urilor :p

  Laura – Home Alone deja e un laitmotiv pt Craciun, e ca Hrusca 😀

 5. Claudia   •  

  Tomata – Vai Doamne cat e de simpatic filmul ala! Daa, merita revizionari multiple 😀

 6. Valentin Palconi   •  

  Imi place foarte mult Filantropica si il revad de ori cate ori am ocazia. (vreo 5 ori) Uneori ma uit numai la fazele interesante din el. Merge revazuta intr-o seara toata seria: Fast and Furios (vazut pe calculator, la televizor nu mai stiu de cate ori le-am vazut) sau intr-un sfarsit de saptamana. Imi place cum joaca actorii principali din 10 things I Hate About You si il recomand. (doar romanticilor-vazut de 2 ori). Seria American Pie merita vazuta si ma mai obliga frate-miu sa o vedem din cand in cand. Un film
  superb despre sacrificiile pe care trebuie sa le facem atunci cand luptam pentru un ideal: The Pursuit of Happiness. Merita vazut cand va pierdeti motivatia de a mai lupta pentru ceva anume.

  Actiune: Behind Enemy Lines (vazut de 3 ori), Mindhunters, Miss Congianility-ambele, White Chicks etc.

  Comedii: toata seria Beethoven, toata seria Home Alone, (merge in preajma sarbatorilor) Pacala si Pacala se intoarce, You Don’t Mess With Zohan etc.

  Istorice/drame: Mizerabilii, Lord of the rings, Gladiatorul, The Count Of Monte Cristo etc.

  Pentru pasionatii de filme romantice as mai recomanda: Casanova, Catch Me If You Can, Coyote Ugly, Titanic, cele doua Legally Blonde, Maid in Manhattan, Pretty Woman, The Girl Next Door, The Notebook, What A Girl Wants (merge vazut intr-o duminica seara chiar si cu familia. E un film care vorbeste si de valorile familiale si personale), What Women Want, You’ve Got Mail. Inchei acest comentariu cu unul dintre filmele mele favorite de care nu ma satur niciodata: Ghost 1990 cu Patrick Swayze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *