farmec2

Sign out, check in

In acest weekend mi-am dat sign out din mintea mea. Am iesit ca un duh dintr-o sticluta si n-am privit inapoi nici macar o clipa. Fara remuscari, fara vinovatie, mi-am luat campii, dealurile, muntii si muntii si nu m-am uitat inapoi.

Sa nu exageram totusi, de gandit, am gandit, dar nu la ce ma asteapta pe mine acasa (sau unde o fi viitoarea casa), ci, in primul rand, la faptul ca sunt zile la rand in care Bucurestiul nu e cea mai buna alegere de locuit. De exemplu, m-as fi mutat la Sibiu toamna, la Brasov vara, la Sighisoara din cand in cand si la Cluj oricand. Ca sa exemplific, in acest weekend, la Cluj s-a inaugurat primul magazin Farmec, situat pe strada… Bucuresti nr 55. Haios, nu? :) Era absolut firesc ca primul magazin sa fie cel local, aproape de fabrica si facut pentru clujeni, intru infrumusetarea lor imediata :) Magazinul Farmec e magazin propriu-zis de vanzare, dar si o zona de muzeu unde turistii vor putea vedea obiecte vechi din fabrica, unelte, aparatura, flyere de promovare de la inceputurile marketingului companiei si o zona Atelier de Creatie – o mica sala de evenimente.

Deschiderea oficiala a fost destul de grandioasa si fermecatoare, asa cum merita si Farmec a avut, pentru fiecare persoana care le-a trecut pragul in acest weekend cate un cadou, in functie de varsta. Cei tineri, mai conectati la mediul online si care au avut in dotare device-urile care sa le permita asta, si-au dat check-in pe Facebook (cu hashtag #checkinforbeauty) si au primit un cadou, iar cei mai in varsta, din generatia celor care au crescut odata cu Farmec, au primit automat cadouri la casa de marcat. Nu mai putin de 2000 de produse au fost pregatite sa fie oferite cadouri celor care au venit sa viziteze in premiera magazinul. Deci, o mica oaza de fericire.

farmec2

***

Prima persoana care a intrat in magazin a fost… un domn! I-a cumparat sotiei cadouri pentru aniversarea casatoriei pentru ca stia ca acestea sunt produsele pe care le folosea ea de cand s-au cunoscut. Daca a recunoaste brandul de cosmetice pe care il foloseste iubita ta nu e dragoste, nu stiu ce e.

Asadar, cine e din Cluj, sa stiti ca va invidiem putin. Cine trece prin Cluj, sa dea un check-in si pentru noi. Cine ne aude de la Farmec, sa stiti ca in Bucuresti exista strada Cluj si sunteti bineveniti sa deschideti si aici 😀

farmec

Intre timp, concursul lor continua, iar pe Românce cu Farmec se aduna povesti cu romance de succes!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *