Liber la Femei pe Mătăsari

Iulian Văcărean este un om care te face să vezi viaţa prin ochii lui. Şi viaţa devine plină de pasiune, de toleranţă şi de ocazii de a face bine. Iulian schimbă cu adevărat lucruri şi pe mine m-a învăţat că pentru a transforma oamenii, e nevoie să le schimbi contextul social.

De aceea, acum ceva timp şi-a propus să schimbe percepţia oamenilor despre strada Mătăsari, care nu are cea mai curată reputaţie în ceea ce-i priveşte femeile. Dar dacă femeile de pe Mătăsari sunt talentate și dedicate și se implică în activităţi culturale, întreaga stradă se prefigurează.

Începând din această seară şi până duminică (17-18-19 iunie), strada Mătăsari devine locul de desfăşurare al unui festival urban care împărtăşeşte cauzele umanitare pentru care se luptă femeile. Prezentări de modă, concerte, proiecţii pe clădiri, jocuri, cinematograf în aer liber şi teatru şi balet în stradă şi multe alte activităţi vă aşteaptă. Festivalul găzduiește invitaţi de seamă ( Dan Chişu, Alin Gălăţescu… și mulți alții), trupe și artiști- Viţa de Vie, Alexandrina Hristov … –  și speakeri de la care veţi afla lucruri interesante. Aici găsiți programul complet al activităților festivalului.

Mergeţi neapărat, e o ocazie să vedeţi că în jurul nostru se întâmplă lucruri frumoase, pline de energii pozitive!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *