la-strugurit-samburesti-147

Si? Cum ai grija de tine?

De o luna de zile am reluat alergarile de seara, de data asta mult mai hotarata si cu un target foarte clar. Mai am doua saptamani pana la termen si incet-incet ma apropii desi cand l-am stabilit parea imposibil si absurd. Dar cum cele mai mari provocari sunt cele in care vrei sa-ti demostrezi tie ca poti sa te autodepasesti, dupa ce mi-am fixat termenii prima oara mi-am zis: „Doamne, zici ca am innebunit, cum sa alerg atat?” urmat imediat de: „Ba o sa pot si-o sa-mi placa!” Si imi place drumul pana cand o sa ma felicit si premiez. Si da, o sa ma laud si atunci pentru ca e o chestie f tare pentru o sedentara ca mine si fiecare depasire de record impune un dans al bucuriei pe interior.

Azi o sa imbratisez un ex-fumator si o sa-l felicit pentru lupta pe care a reusit s-o duca pana la capat cu ocazia Zilei Ex-fumatorilor. Am gasit in ziar info despre campania aceasta europeana si mi-a placut ideea. Am facut niste research pentru un articol de curand si am si vorbit cu persoane care se lasa sau au reusit sa se lase si am inteles ca e greu, ca depaseste de multe ori vointa si ca e nevoie de ajutor si incurajare din partea celor din jur. As zice mai degraba intelegere si nu un grup de cheerleaders care sa-ti spuna ca o sa poti sau care o sa te certe. Da, uneori e nevoie de o motivatie in plus, asa cum a avut nevoie cel mai puternic om al lumii caruia ii este frica de un alt om: sotia Michelle. A zis-o cu gura lui nefumatoare aici. In general, oricine isi schimba viata in bine intr-un anumit segment trebuie incurajat sa respecte schimbarile si protejat de tentatii o vreme.

Asa ca felicitari ex-fumatorilor, si Bob crede ca sunteti de neinvins :)

Mai am ceva cu care ma pot lauda: de o luna de zile nu mai am nevoie de fond de ten! Drumul spre reconstructia tenului continua si dupa ce l-am pornit cu tratament intern, apoi am gasit fiolele-minune, acum sunt in faza de regenerare finala. Mi s-a netezit pielea si mi s-a uniformizat culoarea, mai exact am eliminat roseata, lucru pe care nu-l mai credeam posibil vreodata. Si pentru ca nu mai era nimic de acuns, am renuntat de tot la fondul de ten. Mai important e ca acum am incredere sa pun si o crema mai grasa din abundenta in jurul ochilor fara sa ma ingrijorez ca trece granita spre zona „cu probleme.”

E un proces care continua, dar nu ma gandeam acum doar 6 luni ca voi avea o poza ca aceasta fara un strat consistent de creme colorate pe obraji.

la-strugurit-samburesti-147

Foto: Dragos Asaftei

Acestea fiind laudate, in toamna asta continui ce-am inceput bun, iar pentru viitor intentionez sa fac la fel. Luna aceasta, recomandarea Farmec se indreapta din nou spre gama Aslavital, dar pentru 35+ cu efect de lifting Lift Instant. Doamna Jofi ne-a zis, insa – never ever ever nu folositi creme si produse de ingrijre in afara recomandarilor de varsta. Asa ca pentru cititoarele mele mele in floarea varstei si pentru mamele noastre, mi se pare mana cereasca.

Va invit sa mai aruncati un ochi si pe Românce cu Farmec, unde sunt povesti despre frumusete interviuri cu femei fermecatoare! Concursul lor continua, iar vacanta asteapta. (Ar prinde bine o vacanta, nu? :D)


  2 Comentarii

  1. jojodee   •  

    Ai nimerit la fix cu artiolul asta!! La mine e ziua nr 22 ca si nefumatori. Pot sa iti zic si eu ca e o lupta extrem de grea, e nevoie de multa gandire pozitiva si de oameni care sa te sustine! Bafta! Mersi ! Acuma m-ai incurajat si tu!

  2. Pyuric   •  

    Mă înțeleg și eu de minune cu fiolele alea descoperite prin tine 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *