end-top-1

La revedere, Beautiful Things!

Ei, hai, că ”la revedere” nu toate lucrurile frumoase de pe lume, doar cele de la Colour – Beautiful Things, magazinul simpatic populat cu agende colorate sau funky și tot felul de cadouri mici sau utile. Povestea lor în România a ajuns la final, așa că fac un fel de petrecere de farewell, o petrecere cu discount. Până pe 28 martie, toate lucrurile frumoase din magazinul Colour de pe Calea Victoriei au super prețuri.

end-top-1

 

Și pentru că au remarcat că pe aici se perindă diverși oameni cărora li s-ar potrivi astfel de lucruri, mi-au dat un cadou pentru voi: o păpușică Momiji care ”likes Edgar Allan Poe and fondue” (dacă e cheese fondue suntem Momiji sisters!) și două agende îndrăznețe.

20140326_172314

Îmi spuneți, vă rog, care a fost cel mai frumos lucru din viața voastră azi? Până duminică strângem comentarii și ne încărcăm cu bine și luni le trimit celui/celei care e tras la sorți. Cum sună? 😀


  8 Comentarii

 1. Georgiana   •  

  Un mesaj cu ,,Soarele asta-i pentru tine”.

 2. oana   •  

  Pot spune mai multe lucruri frumoase care mi s-au intamplat azi?

  1. la raportul de pranz de-acasa am aflat ca V a luat 100 puncte la mate’
  ( era tare mandru ca doar el si Vanessa au luat 100 pct punctaj ce este echivalent cu FB***) iar F a realizat in fata blocului ca nu are geaca la el
  in care avea cheia si cartela sa intre in casa, cu toate ca acasa deja era ajuns fratisu’ :))

  2. am dat un LiKE de ajutor :) o prietena m-a rugat!
  (deci dragi cititorii al acestui blog va invit cu drag aici, http://www.nikonisti.ro/concursuri/se-cauta-fotografia-lunii-martie-2014-29/gabriela-bujor-7912
  la un clik distanta, echivalentul unui lucru frumos sau unei fapte bune pe ziua de azi mai este timp pana pe 31 martie cred?)

  Deci in final sper sa fiu eligibila ca am scris 2 lucruri in loc de unul :)
  si pentru ca articolul tau m-a facut curioasa maine in pauza de pranz am sa le fac o vizita!
  Poate fi si acest fapt este un lucru frumos pe ziua de azi, nu?

 3. ancabalaban   •  

  Nu pot sa aleg doar un moment frumos pentru azi. Am trait multe secunde pline de zambete si fericire datorita fetitei mele. Si totusi, daca-ar fi sa aleg doar pe cel mai frumos, nu as ezita si-as spune ca ador ritualul trezitului de dimineata alaturi de ea. Clipele in care ma alinta cu palma ei micuta si finuta, atingerile ei stangaci cu degetele mici si grasute…sunt de neegalat.

  • Claudia   •  

   Anca, random.org te-a ales castigatoare :)

   Multumesc tuturor!

 4. Ada   •  

  Cel mai frumos lucru din viata mea este inelul de logodna primit anul acesta de ziua indragostitilor.

 5. Daniela Adriana   •  

  Lucruri frumoase mi se intampla in fiecare zi , dar azi am primit un buchet de flori de la prietenul meu fara nici un motiv special .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *