Primăvara începe cu zâmbete

Îmi plac filmele românești. Îmi plac nu doar pentru că îmi oferă un cadru familiar în care să transpun o poveste, ci pentru că îți cutremură toată simțirea artistică. La un film românesc nu te derutează decorul, efectele speciale, costumele sau machiajul. Dar când pleci din sala de cinema rămâi puternic marcat de ce-ai vizionat pe marele ecran și știi că ai văzut un film cu adevărat bun când începi să recomanzi tuturor prietenilor să-l vadă ca să îl discutați împreună de-a fir a păr.

Noi am avut mare noroc: eram deja multe prietene la film și am dezbătut pe loc, cu un Cosmopolitan în față, așa cum le șade bine unor fete de 1 martie. Ca de obicei, invitațiile venite din partea Cristinei Bazavan și echipei Tabu sunt memorabile, iar cea de aseară n-a făcut excepție.

BCF_posterback_70x100_fin.inddAm văzut filmul ”Bună! Ce faci?” și pot spune cu mâna pe inimă că am chicotit cu Anne-Marie și cu Laura Toma de la un capăt la celălalt. Și asta e pentru că e o comedie romantică delicioasă, cu personaje carismatice, atent create și-o poveste aproape incredibilă despre dragostea izvorâtă în online și nu numai. Adăugați din belșug replici mortale, niște situații haioase, o coloană sonoră demnă de Oscar, un mod de filmare pe care nu l-ați mai văzut la un film românesc și-I gata: una dintre cele mai distractive comedii pe care le-am văzut.

Mergeți să-l vedeți. Și dacă în toată veselia acestui film, sezizați și urma de tristețe din poveste, înseamnă că ați simțit filmul ca mine și ca Alina. E acea amărăciune ușoară care integrează românescul în european și pe care nu o veți simți la cele americane. Urma asta de tristețe fadă scoate în evidență umorul, replicile și tot ce e distractiv în ”Bună! Ce faci?”

Evenimentul a avut parte de niște sponsori foarte nimeriți: BeContreauversial, Illy, Redds, de la care am primit niște atenții pe gustul mmmmeu Smile

Mulțumirile mele de invitație se duc toate-toate către Cristina Bazavan.


  3 Comentarii

  1. Alina Constantinescu   •  

    Tu cum ai pus trailerul video asa mic? Ma tenteaza si pe mine…

  2. Claudia Tocilă   •  

    Eu scriu pe blog din Windows Live Writer, care incarca tema bloglui si are o multime de briz-brizuri editabile :)

  3. Alina Constantinescu   •  

    Aha, complicated 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *