Happy-2nd-Birthday.jpg

Ce mi-au adus doi ani de blog

Acum exact doi ani scriam cu mare emoție primul meu articol pe acest blog. L-am verificat și răsverificat, mi-era teamă să arat lumii primele mele gânduri în dezordine, mai mult pentru că aveam senzația că ele vor fi privite prin zeci de lupe și lumea mă va judeca pentru fiecare cuvințel nepotrivit, pentru fiecare gând neterminat si pentru fiecare virgulă așezată cu neatenție.

Am pornit, așadar, cu teamă și cu o mică ezitare. Nu știam dacă voi avea despre ce să scriu suficient de des și dacă într-adevăr va citi cineva ce aștern eu pe un ecran. În primele 6 luni n-am simțit altă satisfacție decât că aveam și eu unde să-mi scriu părerea în mai mult decât limitările Twitter sau Facebook așa cum se folosea el atunci. Am vrut să renunț la un moment dat, însă nu m-a lăsat inima și am continuat încet și sigur, de câte ori puteam și aveam ce scrie.

De atunci simt că a trecut o veșnicie și că blogul e parte din mine mai mult decât am crezut vreodată că va rezista un hobby de-al meu. Dacă n-ar fi fost claudiatocila.ro aș fi pierdut ocazia să cunosc cei mai frumoși, mai deștepți, mai veseli și mai pestriți oameni din câți ar fi putut să existe în lumea mea. Fără el n-aș fi cutreierat anul trecut țara în lung și-n lat și nu aș fi legată mai strâns ca niciodată de ea.

Fără acel prim articol n-aș fi avut bucuria să pun în cuvinte fericirea, învățăturile, cărțile, excursiile, sfaturile, dorurile, filmele, amintirile și tot ce împărtășiți cu mine în fiecare zi. Dacă nu era blogul nu trăiam atât de intens și de analitic tot ce se petrece în viața mea de doi ani încoace. De când am blog privesc lumea cu totul diferit și de multe ori mă întreb: oare ce-ar spune cititorii mei despre asta?

Mi-e drag de voi, de toți cei care intrați zi de zi sau săptămână de săptămână să citiți ce-a mai scris ”blonduța aia dezordonată” și vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru urările, încurajările și felicitările pe care mi le-ați adresat de câte ori am avut nevoie sau v-ați recunoscut între gândurile mele. Nimic nu-mi face ziua mai frumoasă decât ca un mesaj prin care cineva îmi spune că-mi citește blogul și că îi place ce găsește acolo. Sunt în stare să zâmbesc toată ziua, pe cuvânt!

Promit că nu mă las de el! Oi fi eu aproape frântă de oboseală 8 zile din 7 și am timp de stat cât cioara-n par, dar când mă așez la scris, vă zic sincer că-mi trece orice durere, oboseală și scuză. E terapia mea care vă face și vouă bine, iar asta mă face să merg mai departe.

Vă mulțumesc tuturor și vă aștept aici cu mare drag în continuare!

Happy-2nd-Birthday


  18 Comentarii

 1. OLiX   •  

  Felicitari pentru cei 2 ani de blogging si sa nu te lasi de el ever!

 2. Cristi   •  

  La multi ani! Si mult spor si timp pentru scris.

 3. Arhi   •  

  sa-ti traiasca si sa ne bucuri si de acum incolo

 4. Lexa   •  

  La multi ani blogului si la cat mai multi cititori noi si fideli :)

 5. Mihai Buninet   •  

  La multi ani si cit mai multe postari si share-uiri.Ai dreptate ca dupa o perioada de blogging, blogul face parte din viata ta parca ar fi copilul tau care creste pe zi ce trecesi se tot desvolta , uneori fara sa observi.

 6. mihaibuninet   •  

  Draga mea inca odata La multi ani pentru blog si pentru cea care scrie atit de bine si de inspirat postari pe care le citesti cu sufletul la gura cum se spune.Felicitari pentru ce postezi si dupa cum spuneam la cit mai multe postari si share-uiri de articole in anul al treilea de blogging

  • Claudia   •     Author

   Am zis eu bine ca nimic nu-mi face ziua mai frumoasa decat sa aud ca va place ce scriu aici :) multumesc mult mult!

 7. Lucian M   •  

  Nu pot spune „la mulţi ani” unui lucru (care nu există fizic) cât pot spune „la mulţi ani” omului care întreţine acel lucru.
  Aşa că să ne trăieşti, dragă Claudia, să ne oferi cât mai multe clipe frumoase petrecute citindu-ţi rândurile! :)

 8. Ioana   •  

  Draga Claudia,

  Cu scuzele de rigoare pentru intarziere, dar iti doresc La multi ani si te rog sa continui sa ne bucuri zilele cu tot ceea ce scrii.

  Mi-a facut placere sa „te cunosc” prin intermediul blog-ului si mi se intampla des sa ma regasesc printre cuvintele tale si pentru asta iti multumesc.

  Mult succes in continuare in tot ce vei intreprinde!!

  • Claudia   •     Author

   Multumesc mult mult! sunteti tare draguti cu mine :)

 9. Ioana Marian   •  

  Iti multumesc pentru gandurile pe care le asterni pe acest blog si in care ma regasesc de multe ori. Iti multumesc pentru sfaturile pe care le dai in unele articole (unele dintre ele le-am pus in practica si mi-au prins bine :)) si pentru recomandarile tale. Iti doresc mult succes in continuare si… te rog nu ne lasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *