wlEmoticon-smile.png

Reîndrăgostește-te de blog!

La aproape 3 ani de când am blogul (acuși sărbatorim Open-mouthed smile), zic cu și mai multă încredere că e una dintre cele mai bune idei pe care le-am avut. Așa că mă bucur tare când văd că se organizează competiții care stimulează creativitatea bloggerilor pe o temă dată, cum e SuperBlog.

Super Blog e o competiție de blogging ajunsă deja la a 6-a ediție, iar ediția de primăvară din acest an e o premieră, la cererea bloggerilor înscriși în anii anteriori. Asta nu poate să însemne decât că au poftă de scris și se vor duela în cuvinte meșterite. În 2012 s-au înscris peste 200, acum, la doar 4 zile de la startul ediției sunt deja peste 80 de bloguri înscrise care se bat pe premiile pe care le pun la bătaie: 500 de euro, iar primii 50 de clasați vor primi premii în produse, servicii sau vouchere în valoare de peste 15.000 lei.

Acestea fiind spuse, cei de la Super Blog au pornit deja prima probă. Personal, cred că e excelentă și foarte ofertantă, chiar și pentru băieți Smile Proba se numește ”Îndrăgostește-te de viață cu Farmec!” și bloggerii înscriși în concurs (înscrierile se fac aici) trebuie să scrie ce înseamnă pentru ei frumusețea naturală și cum îi ajută să se îndrăgostească de viață.

Ca să fiu în spiritul concursului, zilele în care stau în casă și lenevesc sau lucrez una alta, sunt și zilele în care îmi las fața să respire sau o mai ajut cu diverse trucuri feminine (argilă, măști, scrub, creme, aproape toate de la Farmec etc). Sunt zilele în care mă simt cea mai frumoasă și, fără să fiu narcisistă, privitul în oglindă atunci când fața îmi e curată, odihnită și hidratată corespunzător, e mult mai ușor Smile

Mi se pare o probă la care sunt multe de scris și sper ca printre voi, dragii mei, să fie și viitori participanți la Super Blog. Succes!

166745_418682591549199_328361790_n


  1 Comentariu

  1. creve   •  

    La mulți ani pentru blog 😛 Cât despre SuperBlog îți țin pumnii 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *